MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 13, 2010 14:03 Re: MiauKot: Eulalka w Domu! :D

bez44 pisze:Bardzo się cieszę, że kolejny "mój" kot znalazł dom. A teraz mogę mieć Aspazję??

Możesz mieć Aspazje 8) bez44 :1luvu:
Aspazja już tak długo czeka :( Trafiła do mnie jako maleńki kociaczek, udało jej sie wygrać z panleukopenią, ale niestety nie udało sie jej znleść człowieka, który da jej domek :(
Wczoraj zamieniłam jej skarpete, w której chodziła, żeby nie rozdrapywać strupków, na kołnierz. Dziewczynka jest bardzo nieszczesliwa z tego powodu, ale rozdrapała sobie nową ranke koło ucha i tak w koło macieja. Nie ma wiec zmiłuj sie i chociaż mi jej bardzo szkoda, chodzi w kołnierzu :(

Mam już serdecznie dosyć tych upałów, ale dzieki nim Indze udało sie wykrecic z operacji. Leży jak szmatka kopytkami do góry. Widać, że upał też jej doskwiera i bałam sie fundować jej narkoze i taka dużą rane po operacji :oops: Ostatnio też starałam sie ją dokładnie wymacać i wydawało mi sie, że te drobne guzki zniknely :roll: Ma tylko jeden namacalny na dole brzuszka i raczej jest to jakaś torbiel. Oczwiście wizyta u weta nas nie minie i wtedy wet zdecyduje.

Niestety nie udało sie Avatarowi :( Jest w trakcie operacji (wiecej napisze w jego wątku).
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Wto lip 13, 2010 21:25 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

Dzisiejszy dzień był do bani i rozwalił mnie totalnie, ale troche uśmiechu nikomu nie zaszkodzi. Chciałam pokazać wam jak zwierzaki radzą sobie w upalne dni i ogólnie tak jak se żyją ;)
Zaczne od tych najmniejszych :)

Moje papugi, jest ich ciut wiecej niż na fotkach :) Maja swoją woliere i swoje zakamarki :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

Letnia rezydencja świnek morskich. Świniaki chłopcy są kastrowani...nie ma mowy o żadnym rozmnażaniu :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Inga

Obrazek Obrazek Obrazek

Maja najlepiej najbliżej człowieka jak się da, czyli w zasiegu widelca...albo noża :wink:

Obrazek Obrazek

Lincoln i Ford braciszki dwa :)

Obrazek Obrazek

Jazz, pływanie na sucho :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek

No i te wieksze zwierzątka ;)

Petra chłodzi się w cieniu, ale tylko przez chwile, bo to ma ADHD i nie usiedzi spokojnie

Obrazek Obrazek Obrazek

Max za to grzeje się w słońcu, ale wcześniej zaliczył kąpiel

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dwoje szcześliwych przyjaciół…syn mnie zamorduje ;)

Obrazek Obrazek

i Duśka, której zawsze twardo :D

Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Wto lip 13, 2010 21:58 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

Boski reportaż :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto lip 13, 2010 22:06 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

kukersy :1luvu:
ile Ty masz tych świń?! ja doliczyłam się ósemki, ale tak na prawdę to stado wygląda jak jeden wielki puchaty dywanik. A Dusia to ma chyba coś wspólnego z Majką :)

PS. Na miejscu Twojego syna bym udusiła. Czy ty szukasz mu dziewczyny wśród forumowiczek żeby pozyskać nowy DT ?? Na to wskazuje rodzaj zdjęć ;)
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Wto lip 13, 2010 22:19 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

majkowiec pisze:kukersy :1luvu:
ile Ty masz tych świń?! ja doliczyłam się ósemki, ale tak na prawdę to stado wygląda jak jeden wielki puchaty dywanik. A Dusia to ma chyba coś wspólnego z Majką :)

PS. Na miejscu Twojego syna bym udusiła. Czy ty szukasz mu dziewczyny wśród forumowiczek żeby pozyskać nowy DT ?? Na to wskazuje rodzaj zdjęć ;)

świniaków mam 10 szt. tzn. nie ja mam tylko młody. Ja świniakom robie tylko zakupy i w razie potrzeby jestem kierowca do weta :)

Zadnych dziewczyn dla mojego syna :twisted: On sie ma uczyć, najlepiej na weta :wink: Ze zwierzetami sobie świetnie radzi a my mielibyśmy zniżki 8) :twisted:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro lip 14, 2010 17:18 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

Adria pisze:Zadnych dziewczyn dla mojego syna :twisted: On sie ma uczyć, najlepiej na weta :wink: Ze zwierzetami sobie świetnie radzi a my mielibyśmy zniżki 8) :twisted:

ale sobie wymyśliła :ryk: :ok:

świetny reportaż :D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lip 14, 2010 17:46 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

Fantastyczne foty!
Uwielbiam świnki... Jedna na fotce ma nóżki tak fajnie rozciągnięte w tył...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lip 14, 2010 21:49 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

to skoro sie podoba, to fotkujemy sie dalej :)
Dzisiaj koty i psy dostaly mrożonki 8)

Ale najpierw Aspazja, która dzisiaj przeszła samą siebie :evil: Jest taka cwana, że tak jakos omamiła boksia, który zupełnie nieświadomie zdjął jej kołnierz 8O a ona zupełnie świadomie rozdrapała wszytko :evil: Moze z tą świadomością to przesadziłam :wink: Od dzisiaj Aspazja ma i skarpete i kołnierz :wink: :evil:
Dla Cioci bez44

Obrazek Obrazek Obrazek

Kociastym i psiastym mroże wode w miskach...albo różnych innych naczyniach 8) Mają niezły ubaw :twisted:

Obrazek Obrazek

mam filmik ... spróbuje wgrać :)

od dzisiaj jest u mnie Piotruś. Nie dam rady kursować wteiwewte :oops: Piotruś jest zdrowy , jutro ma drugie szczepienie,,i bedzie dobrze :ok: :ok:

Obrazek Obrazek

Dla przestrogi powiem, że tynk mozajkowy dla kotów jest idealny...zupełnie inaczej myślałam jak go kładli :oops: :evil: Jak zobaczyłam Piotrusia pod sufitem... 8O :?
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro lip 14, 2010 22:27 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

W końcu poznaliśmy Piotrusia. Bardzo przystojny jest chłopak.
Obrazek

majkowiec

Post » Śro lip 14, 2010 22:29 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

Jaki śliczny Piotruś , czarno-biały :spin2: Ja nie wiem, czy wszystkie czarne i czarno białe koty z okolicy umówiły się , że zadomowią się w MiauKocie :roll:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro lip 14, 2010 22:38 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

Piotruś nie jest czarno-biały...jest dymno-biały-pregowany...w małej cześci czarno-biały 8) :twisted: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro lip 14, 2010 22:59 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

Ponawiam, bo chyba EwKo przegapiła a chyba chce odświeżyć banner:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=108445&start=0][img]http://www.miaukot.internetdsl.pl/banery/pk1.jpg[/img][/url]

to jest kod do tego pomarańczowego co mam na dole :), nie chce mi się wklejać obrazków.

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=108445&start=0][img]http://www.miaukot.internetdsl.pl/banery/czarnyad.jpg[/img][/url]

a to jest znany już czarno-biały kot tylko z małą modyfikacją bo 1% już nie na czasie
Obrazek

majkowiec

Post » Czw lip 15, 2010 10:40 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

A jak się malce miewają?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw lip 15, 2010 13:53 Re: MiauKot: Avatar po operacji, tomografia konieczna :(

Dziewczyny, dzwoniłam do Mikołowa w sprawie tomografii Avatara :( Dobili nas ceną. Nie wiem kogo na to stać. Na pewno nie ludzi ratujących porzucone, bezpańskie zwierzęta. Koszty jednego odcinka kota to 682 zł. Kot dla nich składa się z czterech odcinków. My nie wiem, w którym coś siedzi, żeby określić co robić. Oczywiście wet też nie wie, więc sprecyzować tego się nie da :(

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

[poprzednia][następna]