Kruszyna pisze:Dziwne są dla mnie takie ogłoszenia... Komuś się nie chciało przejrzeć ogłoszeń choćby na tej samej stronie? Albo jakby nie widział, że w każdej chwili może przejechać się do schroniska...
dokładnie tak samo uważam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Dziwne są dla mnie takie ogłoszenia... Komuś się nie chciało przejrzeć ogłoszeń choćby na tej samej stronie? Albo jakby nie widział, że w każdej chwili może przejechać się do schroniska...
jessi74 pisze:Kruszyna pisze:Dziwne są dla mnie takie ogłoszenia... Komuś się nie chciało przejrzeć ogłoszeń choćby na tej samej stronie? Albo jakby nie widział, że w każdej chwili może przejechać się do schroniska...
dokładnie tak samo uważam
Agness78 pisze:Przydałoby się wesprzeć DT u LadySuzipersiczka będzie wymagać sporo pracy
![]()
Wszystkie dobre duszyczki, prosimy o wsparcie![]()
Agness78 pisze:LadySuzi zabrała dzisiaj do DT persiczkę![]()
Koteńka bardzo zapuszczona i zdrowotnie i z wyglądu![]()
LadySuzi napewno coś więcej napisze jak będzie miała chwilkę![]()
Czy ktoś zna jakiegoś fryzjera, co by kotkę doprowadził do ładu za nieduże pieniądze?![]()
Niestety takie usługi nie są tanie.... a samemu to chyba trzeba umieć![]()
Przydałoby się wesprzeć DT u LadySuzipersiczka będzie wymagać sporo pracy
![]()
molly88 pisze:W schronie tak:
1 jest bardzo płacząca kotka rzuca sie o kraty probuje wyjsc - wyglada to trgicznie
2 oczywiscie jest mama z maluchami bardzo małymi - maja zaledwie kilka tygodni nie wim ciezko mi ocenic![]()
3 Do domu poszly dwie kotki:D:D Zarała Mama i córka - po jednym
Gibutkowa pisze:Agness78 pisze:Przydałoby się wesprzeć DT u LadySuzipersiczka będzie wymagać sporo pracy
![]()
Mogę podrzucić parę puszek karmy mokrej dobrej. Może uda mi się "załatwić"karmę suchą dla persów ale na razie nic nie obiecuję bo to nie ode mnie do końca zależy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 65 gości