Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 9:07 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Sis pisze:i znalazła się druga łowiecka
u MagijiObrazek
mały jest prześmieszną puchatką kulką napędzaną krótkim ogonkiem :lol:

do zakochania :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro sty 27, 2010 9:24 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

magdaradek- jedziemy z Myszenka o 11 wyciagnac mala.
Jesli bedzie jakis + trafi do mnie na strych i bedziemy sie intensywnie martwic dalej.......
Dziewczyny uwazaja, ze ma marne szanse na wyzdrowienie w schronie.... wiec tak czy inaczej sytuacja wymaga interwencji. A jesli beda same minusy, na co z calego serca licze, bedzie z nia juz tylko lepiej!!!!!! :ok:

Erin66

Od: Śro gru 23, 2009 20:13

Post » Śro sty 27, 2010 9:26 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

ok, czekamy na wieści.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro sty 27, 2010 9:33 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Georg-inia pisze: ale łowiecka Magijowa ma cudo zdjęcia :love: on troszku do mojej Emmy podobny. Nasza łowiecka to wycieruch, wczoraj go TŻ przyłapał jak próbował schować kostkę w worku z węglem... nie mogę go pokazać, wstyd mi :oops:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no przesadziłaś, kolejny raz przesadziłaś, znowu patrzą na mnie w pracy jak na głupią bo siedzę i rechoczę i co się uspokoję i zerknę na Twój tekst to znowu mnie ze śmiechu telepie :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 27, 2010 9:37 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Jeszcze wczoraj rozmawiałyśmy z Aśką o tych jego oczach, dobrze, ze nie umarł sam, cierpiąc, pewnie, ze boli cholerna niemoc, czasem po prostu się nie da.

Erin, czy ten strych jest ogrzewany?

Inga -mój też jest wycieruch, ale wczoraj był kąpany, suszony i wygląda jak człowiek, do tego to najinteligentniejszy szczeniak jakiego widziałam i z tym napędzaniem ogonowym Sis trafiła w samo sedno, rzeczywiście, tak to działa :lol: Inga, nie potrzebujesz podkładów?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro sty 27, 2010 9:38 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Sis pisała mi na PW, że strych jest ogrzewany.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro sty 27, 2010 9:41 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Wszędzie lepiej niż w łódzkim schronie :evil:

Potwierdzam, jedziemy, kciuki potrzebne.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro sty 27, 2010 9:47 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Magija- a ja potwierdzam, tak, strych jest ogrzewany. Jest tam okno wiec swiatlo swobodnie dochodzi a temperatura przypuszczam, ze ok 20st sie utrzymuje(przechodzi duza rura od ogrzewania).
Nie wsadzilabym kota na mroz :wink:

Ale nie martmy sie na zapas..... moj Loki mial kontakt z wieeeeeloma chorymi kotami jako dzieciak a jest calkiem zdrowy. Wiec czemu jej mialoby sie nie udac?:) kciuki!!!! :ok:

Erin66

Post » Śro sty 27, 2010 9:50 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Myszeńk@ pisze:Wszędzie lepiej niż w łódzkim schronie :evil:

bez przesady
Obrazek

Magija

Post » Śro sty 27, 2010 9:58 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Magija pisze:Inga -mój też jest wycieruch, ale wczoraj był kąpany, suszony i wygląda jak człowiek, do tego to najinteligentniejszy szczeniak jakiego widziałam i z tym napędzaniem ogonowym Sis trafiła w samo sedno, rzeczywiście, tak to działa :lol: Inga, nie potrzebujesz podkładów?

nie, dzięki, Z(C)orro szczy na kawałki wykładzin, które się walają i na podłogę - i tak się wyprowadzamy 8) Madzia? można by go wykąpać? nie napiszę czemu potrzebę mam taką, a przynajmniej nie tu, bo wstyd jeszcze większy :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro sty 27, 2010 10:00 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

kąp, czemu nie, chcesz to podjedź to wykapiemy i wysuszymy i zrobimy z niego ludzia
Obrazek

Magija

Post » Śro sty 27, 2010 10:04 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Magija pisze:
Myszeńk@ pisze:Wszędzie lepiej niż w łódzkim schronie :evil:

bez przesady

No niech Ci będzie: w prawie każdym domu tymczasowym, nie mówiąc o DS, jest kotu lepiej niż w schronisku.

Tak może być? :P

A poza tym, jeżeli ktoś się decyduje być DT, to chyba myśli :roll:
Erin66 pisze:Nie wsadzilabym kota na mroz :wink:

:ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Post » Śro sty 27, 2010 10:08 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

pewnie myśli, nie chciałam nikogo obrazić, czasem jednak chęć pomocy jest silniejsza niż możliwości, stąd moje pytanie, już kiedyś bodajże Pisiokot z Jolką zabierały koty ze strychu z DT
Obrazek

Magija

Post » Śro sty 27, 2010 10:12 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Magija, rozumiem, jasne.
Będzie dobrze, zobaczysz :)

Bardzo rzadko bywam w schronie.
Ale wczoraj chciałam zabrać stamtąd wszystkie koty.
Tak jest tragicznie.
Na moje oko. Zupełnie przecież niezaangażowane oko.

Myszeńk@

Post » Śro sty 27, 2010 12:49 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź IX- POMOCY!

Melduje, ze akcja zakonczyla sie pelnym sukcesem!!!

Bylysmy z kotka u Ań, miala obciete pazurki, podane leki, zrobione testy i................. minusy!!!!! :1luvu:
Test na bialaczke trzeba bedzie na wszelki wypadek potwierdzic bo kreska testowa wyszla lekko niewyrazna ale wazne, ze nie bylo drugiej kreski:)

Wlasnie weszlam z nia do domu.... Zaraz ja wypuszcze zeby poznala mojego kocurka i dom:)

Otto niestety nadal nie je:(........

Erin66

[poprzednia][następna]