Tytek wiecznygilarz Margolcia Juz Po Operacji .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 9:48 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

dorcia44 pisze:
ufarbowałam włosy :oops:

Nareszcie! Na jaki kolor "się zrobiłaś"?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto mar 09, 2010 9:50 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze: Moniko czekam na 100% decyzję zostaje ? 8) i na fotki czekam .

Tego jeszcze nie wie nikt 8) . Lizak jest uroczy, ale gdy wspina się na firankę to zastaję nerwicy :twisted: . Lizak jeszcze oczywiście robi wiele innych rzeczy. Bardzo lubi udeptywać takiego wielkiego, leżącego na płasko pluszowego psa. Zawsze można tym sposobem położyć Lizaka spać. Zaczął powoli zmieniać zęby, ale nadal gryzie człowieka w kostkę jak pies, bawi się swoim ogonem. To jakiś koto-pies w ogóle. Niczego się nie boi. Siedzi przed włączoną pralką i w rytm obrotów bębna: trzy obroty główką w lewo, dwa w prawo :ryk: .

No już wiem - Lizak zostaje u nas. Na stałe. Kocham go już... :roll: :twisted:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto mar 09, 2010 10:05 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Dorciu proszę o kciuki dla Polci w piątek. Ma w końcu sterylkę :strach: :strach: 4 narkozę dostanie w tym swoim krótkim życiu. Badania krwi ok tylko cukier trochę podwyższony.
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto mar 09, 2010 12:01 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Kochani dzień dobry :D
red _devil nareszcie zajrzałaś :wink: czekam teraz na wiadomość typu ZACZĘŁO SIĘ lub JEST DZIDZIUŚ :P
a kiciunia była super grzeczna ,pierwszy raz widziałam kota przyniesionego do stada ciekawskich psów i kotów który by prawie nie reagował jedynie paszczę rozwierała ,posadzona na drapaku nawet nie drgnęła . :roll:

maggia kciuki mocne są i będą :ok:

kolor zrobiłam wczoraj ,tuż przed wyjściem do pracy ,mądra za bardzo nie jestem :oops: ..to był impuls ..kolor złoty jasny kasztanek :wink:
podobno bardzo mi w nim dobrze,jaki to kolor zobaczyłam dopiero w pracy ,bardzo jasny wyszedł :strach: ..siwa już byłam wręcz niechlujnie i tak każdy mi dogryzał :twisted: że się złamałam .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto mar 09, 2010 12:58 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Marcelibu doczytałam ..gratuluje do kocenia :D :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 09, 2010 13:02 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

dorcia44 pisze:Marcelibu doczytałam ..gratuluje do kocenia :D :1luvu:

:D :ok:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Wto mar 09, 2010 13:05 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

sherina ja napatrzeć się nie mogę na te Twoje diablątka no :D miałaś uchylić rąbka tajemnicy ;)

Dorciu kcemy Cię zobaczyć we włosach koloru kasztana :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto mar 09, 2010 13:13 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

magdaradek pisze:sherina ja napatrzeć się nie mogę na te Twoje diablątka no :D miałaś uchylić rąbka tajemnicy ;)

:D

Omg..Magdo..zapomniałam :roll:
jutro, obiecuję, zapiszę sobie :wink: dziś nie mam czasu, ogłoszenia robię na cito :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Wto mar 09, 2010 15:08 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

to małe kremowe paskudne (u sheriny ) ja wypatrzyłam :mrgreen:

wyglądam ,a fuuuuj ,nie ma co pokazywać :oops: kiedyś tak teraz zdecydowanie nie ,ale fakt jest taki że lepiej się czuje w tych włosach ,do fryzjera jednak na cięcie , z cięcie ,modelowanie nie ma szans ,nie pójdę.
jak sobie pomyślę że był taki czas że byłam modnisia ,a u fryzjera byłam raz w tygodniu to :strach:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 09, 2010 21:29 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Dorcia, koniecznie musze to zobaczyc!! na pewno wyglądasz szałowo :D
Jeśli to co odwaliła Mocca było zachowaniem "grzecznej kociny" no to ja przepraszam.. hahaha.. no ale moze i tak, w sumie po traumie związanej z psem i tak może i grzecznie - pewnie dziwiła się że one takie małe a jednak psy ..haha

U mnie nadal NIC :/ chyba intensywnie zaczne sprzatac :D
"pies ma pana -kot obsługę"

red_devil

Od: Śro maja 30, 2007 11:35

Post » Śro mar 10, 2010 10:16 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Miłego dnia Dorciu :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 10, 2010 10:19 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

dorcia44 pisze:to małe kremowe paskudne (u sheriny ) ja wypatrzyłam :mrgreen:

wyglądam ,a fuuuuj ,nie ma co pokazywać :oops: kiedyś tak teraz zdecydowanie nie ,ale fakt jest taki że lepiej się czuje w tych włosach ,do fryzjera jednak na cięcie , z cięcie ,modelowanie nie ma szans ,nie pójdę.
jak sobie pomyślę że był taki czas że byłam modnisia ,a u fryzjera byłam raz w tygodniu to :strach:

fotka rasras bo przyjdę :twisted:
Serniczek

Post » Śro mar 10, 2010 11:39 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Dziś miałam kolejną sprawę o przyznanie mi nakazu najmu na zajmowane mieszkanie .
Kochani 4 -5 sprawa , ale NAKAZ NAJMU DOSTAŁAM :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
brak emotek żeby wyrazić moją radość .se poryczę troszkę :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro mar 10, 2010 11:55 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

no, to trzeba oblac ;)
a co dalej, jakies terminy masz nowe?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro mar 10, 2010 11:59 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

teraz poczekam na pismo i wszystko po przepisuje na siebie .
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]