rozmawiałam wczoraj z Waszą dyrektorką i aż mnie język świerzbił , żeby o Was zagadać...
Moderator: Estraven
izydorka pisze:a co, checie mieć kota i nie pisać o nim... I tak się dowiem jak będę chciała
izydorka pisze:rozmawiałam wczoraj z Waszą dyrektorką i aż mnie język świerzbił , żeby o Was zagadać...
Korciaczki pisze:izydorka pisze:a co, checie mieć kota i nie pisać o nim... I tak się dowiem jak będę chciała
Korciaczki pisze:Josiowe wieśc:
Witam
Yoszko ma się u nas bardzo dobrze. Wczoraj i dziś wieczorem "dostał"
totalne ADHD. Biegał po całym mieszkaniu jak zwariowany. Noc spedził na
pilnowaniu Fidla (...) W dzień zachowywał się raczej spokojnie - w nagrodę dostał świeżej
wątróbki i po minie było widać , że jest bardzo zadowolony. Wczoraj
Klaudia miała lekcję angielskiego więc Yoszek spędził ok. 30 min na
kolanach nauczycielki i sprawiał wrażenie miłego i grzecznego kotka, który
nie potrafi psocić tylko chce być ciągle głaskany. (...)
No przecież ostrzegałyśmy, że zwariowany

Korciaczki pisze:No to skoro już o zwierzakach mowa, to odpowiadamy na pytanie kussad. Niestety o Korze nie piszemy, nie mamy gdzie. Kiedyś raz napisałyśmy o niej na doogmanii, ale szybko zrezygnowałyśmy, bo my i dogomania to tak nie bardzo. Tam jest się ciężko odnależć, reklama na reklamie, wszystkiego tam za dużo (w sensie tych reklam na przykład). Ale za to kilka stron wcześniej były jej dwa zdjęcia

.

Kochamy Cię i życzymy Ci w Twoim własnym domku tyle szczęścia, ile tylko zdołasz udźwignąć

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości