Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:wrocilam z przegladu kotow eksmitowanych ktore sa u p. Basi.
Balbina ma dobre wyniki morfologii i czekamy tylko na biochemie. Jezeli bedzie wszystko ok to robimy zabieg sterylizacji, czyszczenia paszczeki i zamkniecia oczodolu.
Kicia fajna Gosia wstawi zdjecia.
Ptys niestety jest w duzo gorszym stanie. Jest strasznie chudy przez nieustajaca biegunke. Pani Basia i tak go odkarmila i wyprowadzila na prosta. Maly ma infekcje gornych drog oddechowych i srednio sie leczy. Testy ma ujemne.Wyniki niestety wskazuja na stan zapalny. Leukocytow jest 25 tys i wysokie plytki (o ile nic nie pokielbasilam). Jest do podleczenia.
Czekamy na biochemie z naciskiem na trzustke i pobralismy krew do badania tarczycy.
Zaplacilam 160 zl plus kupilam pani Basi mokre jedzenie intestinala bo suche srednio koty jedza niestety.
To na tyle.
Małgorzata Pękała pisze:Dziewczyny to nie tak że ktoś szantażuje czy się sam rządzi.Nikt by sobie nie pozwolił na to by na kimś wywierać nacisk.Prawdopodobnie jest to związane z wypowiedzią :aga9955 pisze:wrocilam z przegladu kotow eksmitowanych ktore sa u p. Basi.
Balbina ma dobre wyniki morfologii i czekamy tylko na biochemie. Jezeli bedzie wszystko ok to robimy zabieg sterylizacji, czyszczenia paszczeki i zamkniecia oczodolu.
Kicia fajna Gosia wstawi zdjecia.
Ptys niestety jest w duzo gorszym stanie. Jest strasznie chudy przez nieustajaca biegunke. Pani Basia i tak go odkarmila i wyprowadzila na prosta. Maly ma infekcje gornych drog oddechowych i srednio sie leczy. Testy ma ujemne.Wyniki niestety wskazuja na stan zapalny. Leukocytow jest 25 tys i wysokie plytki (o ile nic nie pokielbasilam). Jest do podleczenia.
Czekamy na biochemie z naciskiem na trzustke i pobralismy krew do badania tarczycy.
Zaplacilam 160 zl plus kupilam pani Basi mokre jedzenie intestinala bo suche srednio koty jedza niestety.
To na tyle.
Tak więc można to odczytać jako deklarację i zapewne tak zostało to zrozumiane.
Małgorzata Pękała pisze:Ja jestem dzisiaj nieprzytomna po nockach co może poświadczyć Jowita![]()
No ale asystentka R.Przybylskiego przebiła mnie dzisiaj o głowę.Wpatrywała się w wyniki jak w archiwum X . Pana doktorka nie było gdy odbierałam wyniki,tzn.był ale pewnie miał jakiś zabieg czy cuś. Tzn.wszystkich nie mam bo pani nie mogła znaleźć.
No więc tak: test FIV i FeLV ujemny,morfologia w normie, mocznik przekroczony ( norma 25-70 ) 107,3
Jowita jak mozesz zadzwoń jutro do p. Przybylskiego bo tak jak wcześniej mówiłam asystentka zagubiona w czasie.Nie bardzo mogła się odnaleźć.Zapłaciłam w lecznicy 200 złotych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 1770 gości