Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aniaposz pisze:To zależy jak kicia jest zbudowana, czy jest dużym kotem etc. Mój Ramzes waży 5,5 kg, jest duży, długi, ale gruby raczej nie. Nesca waży 4,5 kg. Owszem, była kiedyś akcja pt. odchudzanie i udało mi zbić wagę obu kotów o 1 kg - właśnie do wagi obecnej. Nigdy nie zostawiam im jedzenia w miskach. Dostają 4 razy dziennie małe porcje. I trzymają linię.
Anja pisze:wydaje mi sie, ze nie ma nadwagi, ale to powinien ocenic wet
wiele zalezy od ogolnej budowy i wielkosci kota (np. czy ma masywne kosci czy nie)
dlatego jezeli sie niepokoisz to warto Dine zabrac do weta
Kinga-Kotki pisze:Anja pisze:wydaje mi sie, ze nie ma nadwagi, ale to powinien ocenic wet
wiele zalezy od ogolnej budowy i wielkosci kota (np. czy ma masywne kosci czy nie)
dlatego jezeli sie niepokoisz to warto Dine zabrac do weta
Była u weterynarza i powiedział,że nie ma nadwagi tylko jest otyła i że nie uda mi się jej odchudzić skoro Koty mają wspólną stołówkę.
Kinga-Kotki pisze:nie uda mi się ją odchudzić bo Koty mają wspólną stołówkę no i nic więcej nie powiedział na ten temat.Tylko teraz nie wiem czy faktycznie jest za gruba czy jest ok i co mam jej dawać do jedzenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości