Otoz tytulowa karma ma na opakowaniu logo Puriny - ciekawa jestem czy to Friskies awansowal czy Purina sie spsula? Wiecie cos na ten temat?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
a gdzie produkuja ta nowa purine? bo oni chyba kupili cala fabryke...Kiara pisze:TZN? Mozna Purinke nadal jako dobra karme kupowac czy sobie odpuscic?
Keskese pisze:Muszę się weta zapytać o jakoś "nowej" Puriny. Zanim sie jeszcze pojawiła, mówił, że ta "stara" sprowadzana była aż za oceanu, stąd wyższa cena. Nowa pochodzi chyba z Węgier. Wygląda inaczej, ale smakuje chyba oki, bo moje koty ją jedzą.
Kiara pisze:Keskese pisze:Muszę się weta zapytać o jakoś "nowej" Puriny. Zanim sie jeszcze pojawiła, mówił, że ta "stara" sprowadzana była aż za oceanu, stąd wyższa cena. Nowa pochodzi chyba z Węgier. Wygląda inaczej, ale smakuje chyba oki, bo moje koty ją jedzą.
Ale czy to nie kolejne smieci z gamy whiskas - frieskies? jesli sie dowiesz czegos konkretnego, od razu wrzucaj tutaj... Bo nie wiem co robic :-/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości