ascalithion pisze:Acha, Ciapek jest w 100% rasowy.Nie bardzo wiadomo jaka to rasa na pewno, ale rasowość nie ulega kwestii...
Nie sądzę, aby ktoś miał wątpliwości. Tę szlachetną rasę widać już w panterskich oczach Ciapka.

Kciuki za szybki domek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ascalithion pisze:Acha, Ciapek jest w 100% rasowy.Nie bardzo wiadomo jaka to rasa na pewno, ale rasowość nie ulega kwestii...
jesli tylko Maciej powie tak...a chyba powie:) to moze z nami by zamieszkał?ascalithion pisze:Nieee... a co? jest jakiś plan?
Magija pisze:jesli tylko Maciej powie tak...a chyba powie:) to moze z nami by zamieszkał?ascalithion pisze:Nieee... a co? jest jakiś plan?
Stara Klara pisze:Wszystkie kciuki i ogonki za decyzję Macieja zawiązane i zaplątane. Czarne sa cudne. Moja też czarna.
Magija pisze:Stara Klara pisze:Wszystkie kciuki i ogonki za decyzję Macieja zawiązane i zaplątane. Czarne sa cudne. Moja też czarna.
my tez trzymamy kciukasy i pazurki za jego decyzje...bardzo bym chciala
Stara Klara pisze:Magija pisze:Stara Klara pisze:Wszystkie kciuki i ogonki za decyzję Macieja zawiązane i zaplątane. Czarne sa cudne. Moja też czarna.
my tez trzymamy kciukasy i pazurki za jego decyzje...bardzo bym chciala
A wtedy ascalithion mógłby wziąć następne kocię od Ryśki. A gdybyby jeszcze Masza reydentka eBuszki znalazła domek ... , ale się rozmaźyłam!!
Magija pisze:WYDRUKOWALAM ZDJECIA cIAPKA I POWIESILAM NA LODOWCE OBOK ZDJEC CHLOPAKOW - A POZA TYM CODZIENNIE PISZE MACKOWI KARTKE RANO O CIAPULKU I KLADE NA BUFECIE - no i co ma jakies wyjscie zeby sie nie zgodzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Silverblue i 84 gości