Tytuł nadałam ja - aassiiaa.[/quote]

Zapraszam Was serdecznie do mojego wątku, od 2009 roku czynnie pomagam bezdomnym kotkom na terenie Wrocławia
troszkę o tej pomocy też przypomnę w najbliższych dniach, bo to istotne, bo pomagam w dalszym ciągu głównie kotkom pod opieką pani Zosi viewtopic.php?f=1&t=108823 i kotkom u Beaty, cały czas niezmiennie wspólnie pomagamy bezdomniaczkom razem z Halinką, forumową Figaro52

jeszcze nie wiem do końca jaki będzie ten watek ale na pewno będzie o pomocy i kotkom pani Zosi i kotkom Beaty i o moich tymczasach i troszkę o naszej codzienności, głównie u moim ukochanym kocie Mieciu od którego można powiedzieć zaczęła się cała moja przygoda z forum i z pomaganiem bezdomnym kotkom, czasami koci świat i nie tylko będzie opisywany przez Mietka właśnie
Zapraszamy

zapraszam swoich forumowych Przyjaciół i Znajmoych, Wielbicieli Mietka i wszystkie Osoby które chcą razem z nami wspierać bezdomne kotki z Wrocławia, i Każdego kto ma ochotę z nami pisać
dla tych Którzy mnie znają witam na forum w nowej odsłonie

wrzesień dla nas od lat jest miesiącem zmian , we wrześniu pojawił się w moim życiu Mietek( 2007) i Mrunia (2006), ale też wrzesień to ostatni piękny miesiąc życia ukochanej Stasinki [*2012]

i niedługo po Niej odeszła jej ukochana siostrzyczka Fredzia

rozliczenia listopad
wpłaty Alienor 11zł, Cat Angel 40zł, Edyszka 25zł, Mama Giny 20zł, jej siostra 20zł, alessandra 20zł razem 131zł
wydatki - przekładamy do skarpety kotków na Małachowskiego 30zł , opłaty za wyróżnienie ogłoszeń 15zł pozostało 84zł