Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nelka83 pisze:Zofio, jedyny pomysł jaki mi do głowy przychodzi to bezzwłoczna sterylizacja aborcyjna.
Chiara pisze: Podaj maila, napiszę na jakich zasadach Operacja Zabieg sfinansuje sterylizację.
zofia1970 pisze:Wiem ,że są pozapychane schroniska ale mam dużo wiary ,że ludzie się znajdą którzy przytulą te kocięta.
zofia1970 pisze:Nie chcę w ten sposób tego załatwić.Kotka się okoci , kocięta znajdą dom i się ją wysterylizuje .
Wiem ,że to co proponujesz ale to nie jest zgodne ze Mną.
Pozdrawiam .
zofia1970 pisze:Nie chcę w ten sposób tego załatwić.Kotka się okoci , kocięta znajdą dom i się ją wysterylizuje .
Pozdrawiam .
zofia1970 pisze:Wiem ,że są pozapychane schroniska ale mam dużo wiary ,że ludzie się znajdą którzy przytulą te kocięta.
ASK@ pisze: A mogę zapytać co z kotką będzie jeśli nawet dom się trafi co kociczki zechce przygarnąć? Jak je odchowa to co dalej? Powrót na stare śmieci.Kolejna ciąża?
Pozdrawiam .
ASK@ pisze:zofia1970 pisze:Nie chcę w ten sposób tego załatwić.Kotka się okoci , kocięta znajdą dom i się ją wysterylizuje .
Pozdrawiam .
Czy proponujesz ew opiekunom pomoc finansową, obróbkę kotów wetowską i żywieniową,żwierkową... oraz wsparcie w szukaniu domów typu ogłoszenia, wizyty przed adopcyjne celem sprawdzenia warunków, wizyty po adopcyjne, dowóz kotów do nowych domów...A co bedzie jak małę nie znajdą domów i trzeba je trzymać w DT?Co dalej? Co z ich ew kastracją i utrzymaniem?
To ważne. Bo kocia rodzinka to wór bez dna i nikt (prawie) świadomie nie podjemie się tego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka i 95 gości