jesli ktos jest wstanie zobaczyc cały film to bedzie widzial całe zajscie. dla tych co nie sa wstanie trzeba powiedziec, że kotka nie przezyła. Sprawa została zgłoszona do prokuratury ale wg mnie trzeba rozglosnic wszedzie gdzie to mozliwe aby o tym pisano i pokazywano w telewizji. Trzeba złapać faceta i musi on poniesc kare (najgorsza jaka jest mozliwa). Moze uda sie namierzyc gościa!!!!!!!!!! Macie pomysl jak to zrobić aby pokazali to w wiadomosciach, faktach i innych programach tv. aby ktos mogl sledzic cd sprawy.
Też widziałam ten artykuł na gazecie.pl, nie obejrzałam bo takie rzeczy na długo mi zostają w pamięci. Warto napisać np. do TVN Uwaga, kiedyś interesowali się takimi sprawami, więc może i teraz by teraz zrobili na ten temat jakiś reportaż...
To potworne. Ale pewnie będzie jak zawsze, albo go policja nie znajdzie, albo sąd wymierzy małą albo, żadną karę. Bo to tylko kot. Przykre to bardzo. Dobrze byłoby zrobić wydarzenie na fb.
Dla takich ludzi oprócz kary, powinien być zakaz posiadania jakichkolwiek zwierząt. Nie mogłam doczytać do końca, bo mi ciśnienie skoczyło. Pies nie winien, że go "mądry człek" tak wychował. Zakaz posiadania zwierząt.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq
Zakatował kocinę, w jakich męczarniach musiała umierać. Straszne, nie można tej szmacie tego odpuścić. Skurczybyk jeden, a żeby zdychał w męczarniach, wszystkiego najgorszego mu życzę śmieciowi Trzeba sprawę nagłośnić i niech ta szmata poniesie konsekwencje. A najlepiej ujawnić kto to jest, samosąd mu się za to należy
Nagłaśniajcie sprawę na facebooku. Im bardziej medialna tym większa szansa na to ze ten skurw.. poniesie karę. Chociaż dla nie jedyną karą dla niego jest skopanie go tak jak on skopał kocine. I niech zdycha w męczarniach