I szczerze mówiąc aż sie boję... Koty w takim miejscu... tzn. przy sklepie zoologicznym, ale w hipermarkecie. Mam tylko nadzieję, ze potem nie pojawią się w sklepie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ania7403 pisze:A może to RC robi promocje....
Słyszałam, że zapraszają hodowcę na 3-4 godziny, hodowca wstawia swoje koty do klatek i wszyscy je podziwiają a RC rozdaje próbki i sprzedaje karmę....
Keskese pisze:Możliwe, bo w Toruniu to tylko własnie w tym sklepie można kupic RC.
izza pisze:Keskese pisze:Możliwe, bo w Toruniu to tylko własnie w tym sklepie można kupic RC.
No nie, nie tylko, choc jesli chodzi o duze worki, to mozliwe. Na Browarnej jest spory wybor (choc ceny nieco wyższe), zwlaszcza mokrych karm - nawet Animonda w duzym asortymencie.
ania7403 pisze:No to może rzeczywiście to jest właśnie promocja.
Dla takiego hodowcy jest to "opłacalne". Nie dość, że dostaje w zamian karmę to może "pseudohodowcom" uda się sprzedać kociaki, jeśli akurat są "na stanie"![]()
Szczerze mówiąc, taka promocja też mi nie pasi.
ktosia pisze:Bylam na podobnym pokazie w gdynskim geancie.... wlasnie bylo to przy okazji promocji RC, stala jedna klatka i wlasciciele kotow sie meiniclai co kilka godzin.... Z hodowcami wspolnego nic nie mieli- kot w klatce bez rodowodu, a na naiwnych klientow czekaly w szklanym terrarium "persiaki" za jedyne 450zl , biedaczyska mialy moze ok 8 tygodni, lezaly przytulone do siebie, wystraszone.... Wyszlam stamtad zszokowana i wsciekla![]()
ktosia pisze:Keskese, u nas byly w gdansku na pokazie (zreszta zorganizowanym przez zwiazek) wlasnie mieszanki persa z korniszem.... "eta taki syjam wyszedl"
nie patrzcie i nie pukajcie w szybe, dajcie nam spokój
Keskese pisze:nie patrzcie i nie pukajcie w szybe, dajcie nam spokój
W tym sklepie jest własnie taka wystawa=ściana wejsciowa z akwariów z różnymi gadami. Dzieciaki pukają w te szybki
A kiedyś (Lidka pisała o tym) w sklepie obok, odzieżowym, przy zakupie spodni dostawało sie ze sklepu zoo myszykę....
Zadzwonię dziś do pana z OTOZu.Może chociaż warunki sprzedaży przyjdą sprawdzić...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], irissibirica i 574 gości