» Pt lip 27, 2012 10:37
Gdynia - Aspen z pp - bryka za TM :( [*]
Hej,
Mieszkam w Gdyni i chętnie przygarnę kotka, zwykłego dachowca. Najlepiej jakiegoś, który poszukuje domu i potrafi korzystać z kuwety, albo jest na tyle młody, żeby dało się go nauczyć. Przyzwyczaiłem się do kota w domu, ale niestety nie był on mój i po przeprowadzce został w swoim domu, a ja od dłuższego czasu zastanawiam się nad przygarnięciem jakiegoś. Mam tylko jeden kłopot z tym, bo raz na jakiś czas jeżdżę na drugi koniec Polski i to zajmuje więcej, niż jeden dzień (zazwyczaj kilka dni). Znajomi, którym mógłbym go wtedy dać pod opiekę mają niestety psy i takiego rozwiązania nie chcę ryzykować. Z kolei Ci, którzy z chęcią by wzięli to... Ja wolałbym jednak im go nie dawać. W mieście, w którym kiedyś mieszkałem znałem sporo ludzi potrafiących zaopiekować się kotami, a tutaj niestety tak się złożyło, że jedyna osoba, której mógłbym powierzyć kotka mieszka prawie 80 km ode mnie.
Tak więc jeśli ktoś z Was szuka domu dla kota, ale sporadycznie mógłby go wziać pod opiekę w przypadku wyjazdu i zadbał o niego wtedy, to chętnie przygarnę. Warunki będzie miał bardzo dobre.
Ostatnio edytowano Wto sie 07, 2012 10:15 przez
aassiiaa, łącznie edytowano 5 razy
Powód: zmieniłam tytuł