Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiki2105 pisze:...co to może być ??
redaf pisze:wiki2105 pisze:...co to może być ??
Powie Ci weterynarz.
LunaKlara pisze:po paróweczkach ja tez mialam biegunke + wymioty 2 dni. Dajesz kotu jedzenie dla ludzi ?
wiki2105 pisze:LunaKlara pisze:po paróweczkach ja tez mialam biegunke + wymioty 2 dni. Dajesz kotu jedzenie dla ludzi ?
Nie niedaje mu parówek dla ludzi tylko te patyczki mięsne dla kotów
kotx2 pisze:wiki2105 pisze:LunaKlara pisze:po paróweczkach ja tez mialam biegunke + wymioty 2 dni. Dajesz kotu jedzenie dla ludzi ?
Które jesli sie nie mylę ,też mają nieciekawy skład
wiki2105 pisze:kotx2 pisze:wiki2105 pisze:LunaKlara pisze:po paróweczkach ja tez mialam biegunke + wymioty 2 dni. Dajesz kotu jedzenie dla ludzi ?
Które jesli sie nie mylę ,też mają nieciekawy skład
Te paróweczki daje mu od małego i nic mu do tej pory nie było
wiki2105 pisze:Zawsze ma suchą karmę i mokrą,zagotowana wodę, czasem szyneczkę ,mięsko z kurczaka.ale teraz niechce nic jesc ,ma kolo siebie wszystko wode ale niechce jej pic moze dam mu mleko ale niekrowie tylko whiskasa,czy tez nie bo moze byc gorzej???
kotx2 pisze:wiki2105 pisze:Zawsze ma suchą karmę i mokrą,zagotowana wodę, czasem szyneczkę ,mięsko z kurczaka.ale teraz niechce nic jesc ,ma kolo siebie wszystko wode ale niechce jej pic moze dam mu mleko ale niekrowie tylko whiskasa,czy tez nie bo moze byc gorzej???
Najlepiej było by udac sie z nim do weta.Masz taka mozliwosc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości