Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koszmaria pisze:prościej i szybciej będzie nauczyć dziecko,żeby było delikatne wobec kota,niż oddanie podrośniętego kota w momencie kiedy jest wszędzie mnóstwo młodszych kociąt we wszystkich kolorach.
jeśli chciałabyś rady co do zmiany zachowania synka względem kota-napisz skąd jesteś,zmień tytuł wątku,myślę że bardziej doświadczona kociara z Twoich okolic chętnie się z Tobą umówi na kawę,żeby porozmawiać
PUMA1 pisze: rozumiem o co chodzi, ale tłumaczenie mojemu synkowi, to jak grochem o ściane. a ja go nie mam od małego- tylko od 2 tygodni i syn nic nie rozumie jak sie do niego mówi by zostawił kotka w spokoju bo od sobie chce pospać
PUMA1 pisze:kotek ma 4 miesiące a syn 3 lata.
andorka pisze:PUMA1 pisze: rozumiem o co chodzi, ale tłumaczenie mojemu synkowi, to jak grochem o ściane. a ja go nie mam od małego- tylko od 2 tygodni i syn nic nie rozumie jak sie do niego mówi by zostawił kotka w spokoju bo od sobie chce pospać
To życzę powodzenia w dalszym wychowywaniu dziecka, a dla kota znajdź lepszy dom i nie przymuj pod swój dach nawet rybki, bo ją dziecko tez zamęczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości