Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agabor pisze:Miot nie jest ślepy. Może kociaki są starsze, nie wiem dokładnie, jak wygląda sytuacja bo ja daleko od Białej i sama mogę pomóc tylko wrzucając info na forum i ewentualnie bazarkami... Zdaję sobie sprawę, że takich sytuacji jest bardzo dużo, ale znajomy sam ma kotkę, którą wykarmił butelką i nie ma sumienia uśpić tych znalezionych kociaków.
Dlatego szukam kogoś z Białej, kto ma doświadczenie w wychowywaniu takich maleństw i jakoś mógłby pomóc... Pomoc jest pilnie potrzebna, jakakolwiek, choćby zastępstwo w karmieniu ich przez weekend, bo znajomy w niedzielę wyjeżdża...
agabor pisze:Niestety, na Facebooku nie mam konta... Z różnych względów. Gdyby ktoś mógł tam wrzucić informację, też byłabym wdzięczna.
agabor pisze:Osoba, która znalazła kociaki, zabrała je do domu. Są karmione butelką (mlekiem dla kociąt), masowane, dogrzewane... Czyli mają DT i opiekę. Proszę o kciuki za maluchy. Dziękuję za podrzucanie wątku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości