To teraz wypadałoby się przedstawić z imienia:
1- Jerzy - to jeden z tych tymczasów, którego Emilia dokarmiała na mieście, a gdy się rozchorował wzięła do siebie. Kocurek wykastrowany. Od początku coś nie tak z uszkami. Ale i tak widzę postęp na plus w jego wyglądzie, miesiąc temu wyglądał jeszcze gorzej
2- Tomek - a tym wykastrowanym kocurem uszczęśliwiłam Emilię ja

Tomek mieszkał na działkach, złapany w celu kastracji. Nie wrócił na łono natury ponieważ dopadł go SUK. Terapia royalem urinary przyniosła oczekiwany efekt.
3- Wacek- przygarnięty, w momencie, gdy zataczając się szedł środkiem jezdni. Diagnoza za Białobrzeskiej - felv. Po kuracji interferonem ponowny test negatywny
4- Adolf - podmarcpolowy kocur kastrowany
5- Cosinus - razem z bratem Sinusem znaleziony pod jedną ze szkół. Brat znalazł dom, wykastrowany i zaszczepiony Cosinus nadal szuka.
6- Psotka - to chyba rezydentka
7- Emilka- zabrana przeze mnie z pijackiej meliny, miała być u Emilii kilka dni, tymczasem w lipcu będzie rok. Trochę walczyliśmy z kk, ale już jest ok. Ta klucha to kot nakolankowy
8- Kazio - oj nie wiem, czy Emilia go odda, darzą się miłością zaborczą
9- Marysia- zabrana jako mała bida, niedożywiona i odrzucona przez mamę, była chora na kk. Pozostał mały ślad na oczku. Sterylizowana. Wydaje jej się, że kotka Emilka to jej mama, wspólnie jedzą, śpią...
10- Grześ - mami synek, a mama już w nowym domu. Trudno w to uwierzyć, ale to brat rodzony Kazia.
11- Mami - przez ten piękny pyszczek mało nie osiwiałyśmy, moja najdłuższa łapanka - 6h! Dzikus z niej niestety.
12- Psotka - na pewno rodzina Mami, tylko nie wiadomo w jakiej linii, dzika dzicz.