Chciałabym...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 15, 2004 18:44 Chciałabym...

Mieszkam od niedawna z TŻ w nowym mieszkaniu i tak bym chciała postawić na stoliku dzbanek z kwiatkami, widziałam dziś takie piękne tulipany u kwiaciarzy na Starym Rynku.
A po powrocie do domu zastałam kaktusa za łóżkiem i mnóstwo rozsypanej ziemii...
Muszę zapomnieć o kwiatkach w wazonie, eh... Filemon i Laluśka skutecznie mi to z głowy wybiją.... (dosłownie, bo zostałam wczoraj wieczorem spoliczkowana przez Filemona i mam szramę na policzku)...
Obrazek
Obrazek

Keskese

Od: Pon lut 04, 2002 15:34

Post » Czw sty 15, 2004 18:47

ja po nocy mam na skroni ... ciekawe który to :wink:
też lubię kwiaty, ale niestety mogę mieć na szafie ... tam jeszcze
kotuszki nie dotarły :roll: :)
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Czw sty 15, 2004 18:50

Wychodząc dziś do lekarza, zapomniałam zamknąć drzwi do dużego pokoju. W rezultacie w sypialni, w łóżku znalazłam małego miśka, który stał na półce w dużym pokoju, schowany z świecznikiem i ramkami ze zdjeciami.... eh....
Filemon widać nie chciał spać sam :lol:
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Czw sty 15, 2004 18:55

ja moze nie na temat, ale chcialabym wyrazic zachwyt nad Filemonkiem! Jest cudowny!!! Pamietam jego pierwsze zdjecia, teraz jest z niego kawal kota :love: Musialam przegapic reszte jego watku :oops:
Serdecznie pozdrawiam!
Obrazek Obrazek

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Czw sty 15, 2004 18:57

Kes, a moze taka dwustronna tasma przylepna zaklinuj od spodu ten wazonik na amen? :wink:
Troche sie narobisz przy myciu, bo nie bedziesz mogla oplukac pod kranem, ale kiciuchy zdziwia sie mocno, bo nie rusza go :lol:

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Czw sty 15, 2004 18:58

Ylva pisze:ja moze nie na temat, ale chcialabym wyrazic zachwyt nad Filemonkiem! Jest cudowny!!! Pamietam jego pierwsze zdjecia, teraz jest z niego kawal kota :love: Musialam przegapic reszte jego watku :oops:
Serdecznie pozdrawiam!

Nie przegapiłaś, to mnie nie było jakiś czas w sieci...
Filemon wraz z Laluśką zamieszkał teraz ze mną i TŻ. To było najlepsze rozwiązanie, ponieważ zamęczył Luksusa i Lucyfera a tylko Laluśka daje sobie z nim radę ;) Filemon Terrorysta Biały ;) - tak brzmi jego imię :lol: :lol: a teraz śpi jak aniołek... hyhyhyhy, za godzinę wróci TŻ z pracy i się zacznie :lol:
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Czw sty 15, 2004 19:00

Inka pisze:Kes, a moze taka dwustronna tasma przylepna zaklinuj od spodu ten wazonik na amen? :wink:
Troche sie narobisz przy myciu, bo nie bedziesz mogla oplukac pod kranem, ale kiciuchy zdziwia sie mocno, bo nie rusza go :lol:

tiaaaaa, już to przerabiałam :lol: przyklejoną choinkę :lol:
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Czw sty 15, 2004 19:04

Keskese pisze:
Inka pisze:Kes, a moze taka dwustronna tasma przylepna zaklinuj od spodu ten wazonik na amen? :wink:

Bosh :lol: , te domy kociarzy to jak okret na morzu - jak nie przybite, to przyklejone :lol: :lol:

Inka

Post » Czw sty 15, 2004 19:04

Keskese pisze:Nie przegapiłaś, to mnie nie było jakiś czas w sieci...

To by sie zgadzalo :lol: Jako osoba uzalezniona :oops: czytam wszystko a na pewno wiekszosc. A Filemonek wzruszyl mnie okropnie, taka byla z niego kupka nieszczescia...

Keskese pisze:Filemon wraz z Laluśką zamieszkał teraz ze mną i TŻ. To było najlepsze rozwiązanie, ponieważ zamęczył Luksusa i Lucyfera a tylko Laluśka daje sobie z nim radę ;) Filemon Terrorysta Biały ;) - tak brzmi jego imię :lol: :lol: a teraz śpi jak aniołek... hyhyhyhy, za godzinę wróci TŻ z pracy i się zacznie :lol:

Pamietam ze mialas dylemat czy zabrac koty z domu rodzinnego- widze ze poszliscie na kompromis :D
Duzo szczescia "na nowej drodze zycia" :D
Obrazek Obrazek

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Czw sty 15, 2004 19:18

Inka pisze:
Keskese pisze:

Bosh :lol: , te domy kociarzy to jak okret na morzu - jak nie przybite, to przyklejone :lol: :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Czw sty 15, 2004 19:24

Mieszkanie, które wynajeliśmy miało urządzoną tylko kuchnię, a więc mebelki musieliśmy sobie kupić. Myśleliśmy, że wszytsko mamy ustawione tak, zeby koty nie zrzuciły. No ale się myliliśmy....
wykopki w kwiatkach TŻ (w domu rodziców tego nie robiły), wchodzenie w takie zakamarki, które wydawały nam się niedostępne ;).
chcemy im kupić jeszcze ładny drapaczek :twisted: zostawiliśmy już miejsce w pokoju :lol:
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Czw sty 15, 2004 19:30

Keskese pisze:wykopki w kwiatkach TŻ (w domu rodziców tego nie robiły), wchodzenie w takie zakamarki, które wydawały nam się niedostępne ;)

A co, u siebie sa :lol: :lol:

Inka

Post » Czw sty 15, 2004 19:36

Inka pisze:
Keskese pisze:wykopki w kwiatkach TŻ (w domu rodziców tego nie robiły), wchodzenie w takie zakamarki, które wydawały nam się niedostępne ;)

jeah.... jeszcze "haftowanie" w takich zakamarkach NIEDSTĘPNYCH dla mnie 8O :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Czw sty 15, 2004 19:37

Inka pisze:
Keskese pisze:

Inka :ryk:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw sty 15, 2004 19:39

Keskese pisze:
Inka pisze:

jeah.... jeszcze "haftowanie" w takich zakamarkach NIEDSTĘPNYCH dla mnie 8O :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kazden urzadza domek po swojemu :lol: :lol:

Inka

[następna]