Forum hodowców

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 09, 2004 11:21 Forum hodowców

Kochani moi chciałam dołączyć do forum hodowców. Interesuje mnie ten temat, tylko narazie funduszy brak. Ale wydaje mi się, ze mogłabym uzyskać tam wiele cennych informacji. No i maniakalnie :twisted: juz prawie przegladam różne informacje o "kotulencjach" róznych ras, płci i maści. Otrzymałam informacje, ze ktoś musi mnie polecić i nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić :cry:
Proszę o porady :D

magi

Od: Śro gru 03, 2003 13:42

Post » Pt sty 09, 2004 11:52

polecić 8O dlaczego ?????
pozdrawiam Kika+Kitka Obrazek

Obrazek

Kika

Od: Pt gru 19, 2003 12:29

Post » Pt sty 09, 2004 12:05

A od kogo otrzymałaś takie informacje? Napisz może po prostu do moderatora - TŻ Oberhexe :wink:

elmi

Od: Czw lis 13, 2003 16:59

Post » Pt sty 09, 2004 12:07

Taką wiadomosć otrzymałam:

"potrzebna jest osoba wprowadzająca, która już jest na forum hodowlanym, która skontaktuje się ze mną i 'poświadczy' za Ciebie"
Pozdrawiam,

No to zrozumiałam, ze ktoś ma mnie polecić :?
A ja jeszcze nie hoduje :cry: to znaczy narazie sie tylko opiekuje :D

magi

Od: Śro gru 03, 2003 13:42

Post » Pt sty 09, 2004 13:07

Magi, juz Ci wyjaśniam: kryterium nie jest to, czy hodujesz, czy nie. Po prostu przyjęliśmy takiz wyczaj, ze chętni do dołączenia do forum hodowlanego powinni mieć osobę wprowadzającą. Jest to spowodowane kilkoma... hmmm.... niezbyt przyjemnymi sytuacjami, które miały miejsce na samym początku funkcjonowania tego forum. Zdaję sobie sprawe, ze moze byc Ci trudno znaleźć osobę polecającą, bo od niedawna jesteś na rokcafe i jeszcze nas nie znasz :wink: , ale takie są zasady.
Na foum hodowlanym są zarówno hodowcy, jak i osoby, które temat hodowli i generalnie kotów rasowych interesuje, więc z tej strony zadnej dyskryminacji obawiać sie nie musisz.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pt sty 09, 2004 13:15

Megi już wszystko napisała...
Sytuacje, które powstały na samym początku istnienia forum hodowlanego były naprawdę mało przyjemne, więc element 'poręczenia' ma służyć wprowadzeniu większej odpowiedzialności za uczestnictwo w tej części forum.

Oczywiście władzą absolutną jest jak zwykle Rafał. Ja jestem tylko moderatorem (mocno zapracowanym dzisiaj, więc będą opóźnienia w odpowiadaniu).
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Pt sty 09, 2004 13:17

Oberhexe i TZ -
nie w temacie ( i bez wdupowłażenia) , ale wasze chłopaki śliczne się zrobiły ;-) !!!!!! albo ja dawno zdjęć nie widziałam

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pt sty 09, 2004 13:17

Oberhexe pisze:Magi, juz Ci wyjaśniam: kryterium nie jest to, czy hodujesz, czy nie. Po prostu przyjęliśmy takiz wyczaj, ze chętni do dołączenia do forum hodowlanego powinni mieć osobę wprowadzającą. Jest to spowodowane kilkoma... hmmm.... niezbyt przyjemnymi sytuacjami, które miały miejsce na samym początku funkcjonowania tego forum. Zdaję sobie sprawe, ze moze byc Ci trudno znaleźć osobę polecającą, bo od niedawna jesteś na rokcafe i jeszcze nas nie znasz :wink: , ale takie są zasady.

Ja na tym forum jestem moze od maja 2003, czytam od dwoch lat. Nie czesto sie tu odzywam, bo wole czytac. Jedna uczestniczke tego forum (zreszta bardzo plodna w pisaniu) poznalam osobiscie, duzo rozmawialysmy o kotach i o forum :wink: i mimo to nie dostalam potiwerdzenia:).

anii

Od: Pon mar 10, 2003 10:26

Post » Pt sty 09, 2004 13:23

Basia_D pisze:Oberhexe i TZ -
nie w temacie ( i bez wdupowłażenia) , ale wasze chłopaki śliczne się zrobiły ;-) !!!!!! albo ja dawno zdjęć nie widziałam

Basiu - dziękuję :D :D :D :oops:
Zdjecia sie przewinęły, ale wątek jakoś szybko na dół zszedł :wink:
Jakby co :wink: :
Wątek: Hacker i Jankes w jednym stali domu

Oberhexe

Post » Pt sty 09, 2004 13:26

Dziękuję ślicznie. A zdjęcia- poprostu słów brak!!!!! SUPER!!!!

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pt sty 09, 2004 13:32

Oooo, jak mi miło :spin2:
Dziękuję, Basiu, za ciepłe słowa pod adresem chłopaków :D :D

Oberhexe

Post » Pt sty 09, 2004 13:36

chyba kazdemu brak slow
:1luvu:

charcoal

Od: Śro lis 19, 2003 16:45

Post » Pt sty 09, 2004 13:40

Charcoal, powiem Ci po cichu, że nasze chłopaki są spokrewnione z pięknym Drakulą: Hacker przez mamę, a Jankes przez tatę 8)

Oberhexe

Post » Pt sty 09, 2004 13:42

Oberhexe pisze:powiem Ci po cichu, że nasze chłopaki są spokrewnione z pięknym Drakulą: Hacker przez mamę, a Jankes przez tatę 8)

Książęca krew... :lol:

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Pt sty 09, 2004 13:56

anii pisze:
Oberhexe pisze:Magi, juz Ci wyjaśniam: kryterium nie jest to, czy hodujesz, czy nie. Po prostu przyjęliśmy takiz wyczaj, ze chętni do dołączenia do forum hodowlanego powinni mieć osobę wprowadzającą. Jest to spowodowane kilkoma... hmmm.... niezbyt przyjemnymi sytuacjami, które miały miejsce na samym początku funkcjonowania tego forum. Zdaję sobie sprawe, ze moze byc Ci trudno znaleźć osobę polecającą, bo od niedawna jesteś na rokcafe i jeszcze nas nie znasz :wink: , ale takie są zasady.

Ja na tym forum jestem moze od maja 2003, czytam od dwoch lat. Nie czesto sie tu odzywam, bo wole czytac. Jedna uczestniczke tego forum (zreszta bardzo plodna w pisaniu) poznalam osobiscie, duzo rozmawialysmy o kotach i o forum :wink: i mimo to nie dostalam potiwerdzenia:).

Niech ta uczestniczka po prostu napisze do mnie, że może za Ciebie poręczyć i sprawa będzie załatwiona :)
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

[następna]