Proszę o porady

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Magi, juz Ci wyjaśniam: kryterium nie jest to, czy hodujesz, czy nie. Po prostu przyjęliśmy takiz wyczaj, ze chętni do dołączenia do forum hodowlanego powinni mieć osobę wprowadzającą. Jest to spowodowane kilkoma... hmmm.... niezbyt przyjemnymi sytuacjami, które miały miejsce na samym początku funkcjonowania tego forum. Zdaję sobie sprawe, ze moze byc Ci trudno znaleźć osobę polecającą, bo od niedawna jesteś na rokcafe i jeszcze nas nie znasz, ale takie są zasady.
Basia_D pisze:Oberhexe i TZ -
nie w temacie ( i bez wdupowłażenia) , ale wasze chłopaki śliczne się zrobiły!!!!!! albo ja dawno zdjęć nie widziałam
anii pisze:Oberhexe pisze:Magi, juz Ci wyjaśniam: kryterium nie jest to, czy hodujesz, czy nie. Po prostu przyjęliśmy takiz wyczaj, ze chętni do dołączenia do forum hodowlanego powinni mieć osobę wprowadzającą. Jest to spowodowane kilkoma... hmmm.... niezbyt przyjemnymi sytuacjami, które miały miejsce na samym początku funkcjonowania tego forum. Zdaję sobie sprawe, ze moze byc Ci trudno znaleźć osobę polecającą, bo od niedawna jesteś na rokcafe i jeszcze nas nie znasz, ale takie są zasady.
Ja na tym forum jestem moze od maja 2003, czytam od dwoch lat. Nie czesto sie tu odzywam, bo wole czytac. Jedna uczestniczke tego forum (zreszta bardzo plodna w pisaniu) poznalam osobiscie, duzo rozmawialysmy o kotach i o forumi mimo to nie dostalam potiwerdzenia:).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 73 gości