Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze:podnoszę ,bo zauwazylam u mnie na podwórku kicię,dziwnie sie zachowywała,była w wysokiej ciąży,jak rozpoznać ,że to już u kota wolnożyjącego
vega013 pisze:kotx2 pisze:podnoszę ,bo zauwazylam u mnie na podwórku kicię,dziwnie sie zachowywała,była w wysokiej ciąży,jak rozpoznać ,że to już u kota wolnożyjącego
Złap jak najszybciej i do weta na sterylkę aborcyjną. Nie można powiększać liczby kotów bezdomnych.
kotx2 pisze:vega013 pisze:kotx2 pisze:podnoszę ,bo zauwazylam u mnie na podwórku kicię,dziwnie sie zachowywała,była w wysokiej ciąży,jak rozpoznać ,że to już u kota wolnożyjącego
Złap jak najszybciej i do weta na sterylkę aborcyjną. Nie można powiększać liczby kotów bezdomnych.
dzis próbowałam ale kota znikneła ,szukałam jej 2 godziny,kamien w wodeboje sie ,ze kotka mogła urodzic ,bo dziwnie sie zachowywała
kotx2 pisze:klatke łapke mam,wystawię na noc i bedę czuwac ale obawiam się ,ze moze byc za pózno...Tym bardziej ,ze kotke widziałam pierwszy raz w mojej okolicy ,wiec moge jej wiecej nie zobaczyćgdzie mam jej szukac ,w jakich miejscach kotki rodzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości