Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:A koty są odrobaczane?
pixie65 pisze:No to faktycznie chyba irlandzcy weci nie są mistrzami zawodu...
shirokaba pisze:pixie65 pisze:No to faktycznie chyba irlandzcy weci nie są mistrzami zawodu...
Dzięki za podpowiedzi, spróbuję iść do innego może mi sprzeda prepart. Tutaj nie liczy się wiedza czy umiejętności. Liczą się pieniądze. Każda wizyta to co najmniej 50 Euro. Każdy zabieg to minimum 100 Euro. Mój kot miał dwa zabiegi, bo pierwszy był zrobiony byle jak. Nie ważne cierpienie zwierzaka.
Viveron pisze:shirokaba pisze:pixie65 pisze:No to faktycznie chyba irlandzcy weci nie są mistrzami zawodu...
Dzięki za podpowiedzi, spróbuję iść do innego może mi sprzeda prepart. Tutaj nie liczy się wiedza czy umiejętności. Liczą się pieniądze. Każda wizyta to co najmniej 50 Euro. Każdy zabieg to minimum 100 Euro. Mój kot miał dwa zabiegi, bo pierwszy był zrobiony byle jak. Nie ważne cierpienie zwierzaka.
Ja Drontal kupuję w Equipecie, nie musisz się prosić veta. Tu masz link http://www.equipet.ie/ tylko nie wiem czy gdzieś w pobliżu
Twojego miejsca zamieszkania znajdziesz ich sklep.
Co do opieki weterynaryjnej w Irlandii, zupełnie się z Tobą zgadzam. Tylko kasa się liczy, że o wiedzy (a raczej jej braku) nie wspomnę.
Przechodziłam niedawno horror z vetami i kotką po wypadku..
shirokaba pisze:
Nie miałam problemu, bo u tego veta szczepię swojego na wściekliznę, tyle, że daleko.
Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Cieszę się, że trafiłam na ta stronkę
Viveron pisze:shirokaba pisze:
Nie miałam problemu, bo u tego veta szczepię swojego na wściekliznę, tyle, że daleko.
Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Cieszę się, że trafiłam na ta stronkę
Szczepisz tutaj kota na wściekliznę?
Od kilku lat vet wmawia mi że nie ma tutaj wścieklizny i nie ma potrzeby szczepić![]()
Podobno zaszczepimy jak będę chciała zabrać koty za granicę, czyli do Polski.
Napisz coś więcej , bo ja konsultowałam z 2 vetami i wszyscy mówią to samo.
Wśród moich znajomych kociarzy też żaden kot nie szczepiony.
No chyba że Twój kocur jest podróżujący, ale daj znać to polecę do veta i zażądam szczepień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości