Wygrały - Krzycka, Chorwacka, Grunwaldzka ( dr. Rzepka ) - coby nie było, ze kogos jestem nieobiektywna, zerknijcie sobie w wetów polecanych/ /nie polecanych - nie tylko tu na miau, ale i na innych stronach, choćby na dogo.
Wygrała też pałucka - ich nie znam, mam nadzieję, ze jest OK. Tylko, że to obrzeża Wrocławia.
Problem jest w tym, ze jedynym kryterium przetargu była cena. Zatem, jeśli ktoś zszedł - na przykład - poniżej 50 zł, wygrywał. Pozostałe aspekty, jak wyposażenie, ilość zabiegów, opinia - nie były brane pod uwagę.
Przegrało paru fajnych wetów, w tym dr Włodarczyk, czyli Wiśniowa i Głogowska, miejsca, gdzie robiło sie naprawde fachowo. Żeby znów nie było, że jestem mało obiektywna to choćby tu na miau sa same pozytywne wpisy, podobna opinia na dogo, czwarte miejsce w rankingu znanylekarz.pl - wet/dolnośląskie.
Dziewczyny kochane ( i chłopaki

Tymczasem na Wisniowej i na Głogowskiej było robione kupe sterylek, przy tym tam sa ludzie z sercem i zawsze bezdomniaki i biedaki miały osobną taryfę, pozwalajaca nam je leczyć.
Zatem jest pomysł, żeby napisać petycję o rozszerzenie liczby plinik o klinikę, czy to na Wiśniowej, czy to na Głogowskiej.
POmijam już w tej chwili taki, czy inny poziom wybranych lecznic - ale jest ich zdecydowanie za mało. Nie wyobrażam sobie starszych ludzi z mojej dzielnicy doginających np na Parafialna, kiedy np na Głogowska mają prosty dojazd.
Zresztą liczy się i zaufanie, ja już przynajmniej opd czterech osób usłyszałam, ze w ich wypadku koniec ze sterylkami, to samo zgłaszają ludzie chożby w TOZie ( przy mnie starsza pani się rozpłakała )
Co o tym myślicie, Wiem, że KŻ bedzie tez pisać w tej sprawie do US ( super ), koleżabnka ma zebrac podpisy wśród znanych nam kociarzy na Sródmiesciu, my mozemy puscic taką petycję z miau
Myślę, że Animalsi też nie odmówią
Kurcze - to na prawde ważne, we WQrocławiu jest nap[rawde tragedia jeśli chodzi o rozrodczość , a teraz może byc jeszcze gorzej. Zróbmy coś