Siedzicie sobie w pracy i czaicie się z tym forum, nie? A ja wchodzę do szefa po podpis i co widzę - szef się udziela na forum!!!! Całe szczęście, że innym!!!!
No kochana ale nie rzuca sie do komputera i nie wyrywa niemal wtyczki z kontaktu, w poprzedniej firmie taki byl szef , ubaw mialysmy z dziewczynami i specjalnie wpadalysmy czasem a on starszy pan i z loskotem dopadal, wyłączal i siadał wystraszony jakby nie wiem co ogladal. Różne padały podejrzenia ale okazalo sie ze on gral w pasjansa i tak sie bal ze ktos go zobaczy
To co, on nie znał metody szybkiego klika? Gorzej, bo u mnie to tak: forum, poczta, fucha, praca, fucha, praca, fucha, fucha... I jak tu się nie rąbnąć?
Padme, to sie za tapete ustawia zdjecie pulpitu z otwartym programem firmowym , ukrywa sie pasek i w razie czego dusisz "pokaz pulpit" i zaraz widac jak ladnie pracujesz , na zdjeciu paska widac tylko te programy co potrzeba Przynajmniej tak symulowali prace we firmie w ktorej ja pracowalem i pewnie mysleli , ze o tym nie wiedzialem
No widzisz, jak wiedziałeś, to co to za dobry sposób? Prawdę mówiąc, to ja mam swoje triki,dzięki którym na pasku też są tylko te programy, co trzeba. Głównie pracuję w końcu na dokumentach tekstowych. Jedna strona mniej czy więcej, którą się później kopiuje, gdzie trzeba...
Ja, aby szybko się przełączyć między używanymi programami klikam szybciutko Alt + Tab i jak za dotknięciem czarodiejskiej różdżki w sekundę zamiast forum zjawia się na ekranie np. niesłychanie skomplikowany plik w Excelu. Polecam ten sposób.
Padme pisze:No widzisz, jak wiedziałeś, to co to za dobry sposób?
No wiesz , sa inne sposoby za pomoca ktorych mozna monitorowac prace pracownikow , tam gdzie pracowalem bawili sie tym tylko informatycy , ale co by bylo gdyby kierownicy dzialow sie dostali do takich technik kontroli