PROSZE POMÓŻCIE- KOTEK W ZŁYM STANIE-WET OLEWA SPRAWE!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 14, 2012 10:41 Re: PROSZE POMÓŻCIE- KOTEK W ZŁYM STANIE-WET OLEWA SPRAWE!!!

wiem Mania:):) i warto było prawda?????Łezka kochana....moja ulubienica

wieczorkiem Ci przesle nr konta -albo lecznicy w której bedzie leczony Łezek - dziewczyny zmieniaja weta i dzis maja tam isc, lub Stowarzyszenia , które przelewa pieniazki do lecznicy na leczenie ŁEZKA.-mamy takie zapewnienie

Sylwia , która sie opiekuje teraz Lezkiem na DT nie chce by pieniązki trafiały bezposrednio do niej...a niestety nie ma zadnych srodków na leczenie
agula76

Post » Śro lis 14, 2012 10:48 Re: PROSZE POMÓŻCIE- KOTEK W ZŁYM STANIE-WET OLEWA SPRAWE!!!

Czy warto było?! Za każdym razem jak patrzę na Łezkę to aż płakać mi się chcę ze szczęścia, że jest z nami! :1luvu:
Dobrze, czekamy na numer konta. Ja na swoim koncie nie mam za wiele ale przeleje to co mam a do wieczora dam radę jeszcze pomolestować męża, może coś dorzuci od siebie.
A tak przy okazji agula może w wolnym czasie odwiedzisz ulubienicę? :mrgreen:
"Nie ma przeciętnych kotów"
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Od: Pt wrz 21, 2012 20:19

Post » Śro lis 14, 2012 10:54 Re: PROSZE POMÓŻCIE- KOTEK W ZŁYM STANIE-WET OLEWA SPRAWE!!!

bardzo dziekuje za zaproszenie....widzialam ja tylko na samym poczatku jak trafiła na kociarnie:(...wtulona pod pache nie chciala wyjsc ....trzymajac sie kurczowo....i jak usłyszalam ze ja weźmiecie...jak czytam na forum jak ma u Was dobrze ...to tez mi sie chce :placz: oczywiscie ze szczescia

Mania dzieki...kazda złotówka sie przyda...diagnoza mysle bedzie na pewno kosztowna a nie wiadomo co Łezkowi jest..i jak dalej z leczeniem:(
agula76

Post » Śro lis 14, 2012 10:57 Re: PROSZE POMÓŻCIE- KOTEK W ZŁYM STANIE-WET OLEWA SPRAWE!!!

To myślę, że teraz mogłabyś jej nie poznać, taka jest duża i śliczna :1luvu:

Wiem, że potrzeba mnóstwo kasy dlatego trzeba się zmobilizować i podzielić tym co się ma. Trzeba ratować Łezka bo on jest bezbronny i sam sobie nie poradzi ani nie pomoże!
"Nie ma przeciętnych kotów"
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Od: Pt wrz 21, 2012 20:19

Post » Śro lis 14, 2012 11:03 Re: PROSZE POMÓŻCIE- KOTEK W ZŁYM STANIE-WET OLEWA SPRAWE!!!

:1luvu: :1luvu: dla Łezki z Sosnowca

i trzymamy :ok: za Łezka z Warszawki :1luvu:
agula76

Post » Śro lis 14, 2012 12:34 Re: PROSZE POMÓŻCIE- KOTEK W ZŁYM STANIE-WET OLEWA SPRAWE!!!

kochany LEZEK :1luvu:

Bardzo proszę o nie dublowanie tematów dotyczących tej samej sprawy i tego samego kota.
Główny wątek jest tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=147990
Ten zamykam.
aassiiaa
agula76

[poprzednia]