Koty ze szpitala klinicznego Akademii Medycznej w Gdańsku

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 09, 2012 21:00 Koty ze szpitala klinicznego Akademii Medycznej w Gdańsku

Piszę w związku z pogarszającą się sytuacją kotów na terenie szpitala i coraz gorszym nastawieniem pracowników do kotów.W zasadzie nie mam prawie w ogóle wsparcia wśród innych pracowników szpitala.,bo albo sa obojętni względem kotów,albo skłonni raczej do wytrucia tych stworzeń.Ostatnio coraz częściej spotykam się z zakazywaniem karmienia kotow w poszczególnych częściach szpitala.
Aktualnie dodatkowo trwają roboty drogowe,rozbiórkowe i budowlane na terenie szpitala.Piwnice są adaptowane na różne cele,albo zamyka się okna,by koty nie mogły z tych pomieszczen korzystac.
Kotów jest prawie czterdzieści,z czego większosc wysterylizowanych.Niektóre są bardziej oswojone,moznaby je wyłapac,udomowic.Głównie są to wysterylizowane kocice.Ale potrzebna byłaby pomoc-domy tymczasowe. Moje mieszkanie jest nieduże,a w nim kilku kocich rezydentów.
Mam zdjęcia kotow szpitalnych,ale nie wiem,jak je umieścic na forum.

Maria marydreamster@gmail.com

marydreamster

Od: Sob wrz 27, 2008 20:13

Post » Czw paź 11, 2012 11:45 Re: Koty ze szpitala klinicznego Akademii Medycznej w Gdańsk

Podnoszę.

Chyba sporo osób z tego pięknego miasta jest na forum. Gdańszczanie pomóżcie.
Może zwróć się również do jakiejś organizacji pro-zwierzęcej.

Co do umieszczania zdjęć jest instrukcja w dziale Problemy techniczne.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt paź 12, 2012 7:25 Re: Koty ze szpitala klinicznego Akademii Medycznej w Gdańsk

:!:
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29