Halo. Znowu prosze o radę. Mam kotka, ma około 6 miesięcy (kocurek). Zaczął dziwie się zachowywać, bo czasem siusiał nie do kuwety tylko np. na szatę albo karton. Zaczął też obsikiwać rzeczy dzieci mojej siostry. W porozumieniu z weterynarzem kotek został tydzień temu wykastrowany. Wszystko przebiegło super, kot ma się świetne tylko.... ma zwyczaj siusiać na wycieraczkę (taką szmatę na której stawiamy buty po przyjsciu do domu), na każdą przyniesioną reklamę papierową, niezależnie czy lezy na ziemi czy na szafce w przedpokoju oraz na np. kartony w których przynosimy zakupu. A na domiar złego sika na szafke w przedpokoju na której najczesciej kładę torebke albo klucze lub poczte. Nad tą szafką jest garderoba. I kotek sika na tą szafkę też jak zupełnie nic na niej nie leży. Już nie wiem co mam robić. Zaznaczam, że kuwetę ma czyściutką, czyszcze 2 razy dziennie. Kotek sika poza nią zarówno jak jest sam ale także jak jesteśmy w domu. Czesto też sika w nocy. Nie wiem od czego to zalezy. Czasem sika do kuwety, czasem na szafkę....

Acha no i ssie nas nadal, ale o tym pisałam w innym wątku. Nie zauważyłam żeby kotek był chory albo cokolwiek mu było....