WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 17, 2012 13:56 WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

Mam strasznie pilną awaryjną sytuację. Właśnie rozmawiałam ze znajomą, wykryto u niej nowotwór i za tydzień idzie do szpitala. Awaryjna sytuacja polega na tym, że szukamy domu tymczasowego dla jej trzech kotów. Dziewczyna jest załamana, mieszka sama, rodzina jest daleko, nie ma kogo poprosić o pomoc. Szukamy bardzo pilnie kogoś, kto w Warszawie był by gotów wziąć do siebie na tymczas trzy starsze koty - grzeczne, spokojne i kochane - 7, 9 i 10 lat. Nie potrafię powiedzieć, na jak długo - możliwe, że kilka tygodni, póki znajoma nie będzie w stanie sama się nimi zająć. Błagam! Popytajcie, może znacie kogoś, kto by się zgodził! Warszawa!
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Pon wrz 17, 2012 15:10 Re: WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

Strasznie przykra sytuacja.
Za zdrówko :ok:
Za domki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon wrz 17, 2012 15:11 Re: WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

mukki pisze:Mam strasznie pilną awaryjną sytuację. Właśnie rozmawiałam ze znajomą, wykryto u niej nowotwór i za tydzień idzie do szpitala. Awaryjna sytuacja polega na tym, że szukamy domu tymczasowego dla jej trzech kotów. Dziewczyna jest załamana, mieszka sama, rodzina jest daleko, nie ma kogo poprosić o pomoc. Szukamy bardzo pilnie kogoś, kto w Warszawie był by gotów wziąć do siebie na tymczas trzy starsze koty - grzeczne, spokojne i kochane - 7, 9 i 10 lat. Nie potrafię powiedzieć, na jak długo - możliwe, że kilka tygodni, póki znajoma nie będzie w stanie sama się nimi zająć. Błagam! Popytajcie, może znacie kogoś, kto by się zgodził! Warszawa!

Chyba bardziej realne jest znalezienie opieki "dochodzącej". Czy taki wariant wchodzi w grę?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon wrz 17, 2012 19:37 Re: WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

Zofia.Sasza pisze:
mukki pisze:Mam strasznie pilną awaryjną sytuację. Właśnie rozmawiałam ze znajomą, wykryto u niej nowotwór i za tydzień idzie do szpitala. Awaryjna sytuacja polega na tym, że szukamy domu tymczasowego dla jej trzech kotów. Dziewczyna jest załamana, mieszka sama, rodzina jest daleko, nie ma kogo poprosić o pomoc. Szukamy bardzo pilnie kogoś, kto w Warszawie był by gotów wziąć do siebie na tymczas trzy starsze koty - grzeczne, spokojne i kochane - 7, 9 i 10 lat. Nie potrafię powiedzieć, na jak długo - możliwe, że kilka tygodni, póki znajoma nie będzie w stanie sama się nimi zająć. Błagam! Popytajcie, może znacie kogoś, kto by się zgodził! Warszawa!

Chyba bardziej realne jest znalezienie opieki "dochodzącej". Czy taki wariant wchodzi w grę?

Nie jestem pewna, bo jeśli to będzie tydzień, to to było by dobre rozwiązanie, ale dłużej...? nie wiem. Jeszcze to omówię z nią. Najgorzej, że ja we Wrocławiu a ona w Warszawie, ciężko coś takiego zorganizować nie będąc na miejscu :/
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Post » Pon wrz 17, 2012 21:31 Re: WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

Nie wiem, czy to aktualne - Alex405 kiedyś podejmowała się opieki dochodzącej nad kotami:
viewtopic.php?f=8&t=116816&start=240
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pon wrz 17, 2012 22:16 Re: WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

O! Zapytam - dzięki!

mukki

Post » Wto wrz 18, 2012 7:25 Re: WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

W jakiej dzielnicy mieszkają koty?
Obrazek

bona_46

Od: Czw wrz 29, 2011 23:01

Post » Wto wrz 18, 2012 11:21 Re: WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

Na Ochocie

mukki

Post » Śro wrz 19, 2012 12:30 Re: WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

parę razy może i ja dała bym radę podjechać ,mieszkam we Włochach czyli niedaleko :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw wrz 20, 2012 16:03 Re: WARSZAWA - DT bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!!!

Udało się - na razie kociarstwo ma opiekę na 2 tygodnie. Dzięki dziewczyny! :*

mukki