Żarłoczny kociak

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 02, 2012 9:20 Re: Żarłoczny kociak

Kociak znów ma biegunkę :( od wczoraj... i goni go kupa! Już drugi raz dziś rano wysmarował całe mieszkanie kupką, bo mu się pzyczepiła do tyłka na włosie... Moje koty też czasem miewały takie problemy, ale nie przy luźnej kupce. Może to jakieś robale?

gamga

Od: Pt mar 12, 2010 10:36

Post » Nie wrz 02, 2012 9:45 Re: Żarłoczny kociak

U mnie już lepiej ale nie wiem co będzie jak wrócimy do normalnego jedzenia :) Kurcze, szkoda tego Twojego kociaka, cos chyba mi sie wydaje że to nie problem jednak w jego diecie...chybaże dałaś mu coś nowego?

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Nie wrz 02, 2012 9:52 Re: Żarłoczny kociak

No właśnie nic nowego - karmię cały czas RC Gastro Intestinal, 6 razy dziennie, małymi porcjami. I od wczoraj znów żółta, śmierdząca, luźna kupa :( Obawiam się, że to jakaś Lamblioza (jego brat w klatce ma piękną twardą kupę i zero dolegliwości żołądkowych)... Ktoś wie, jak się bada kocią kupę? Tzn mogę zanieść do badania taką z kuwety?

gamga

Od: Pt mar 12, 2010 10:36

Post » Nie wrz 02, 2012 10:18 Re: Żarłoczny kociak

to mysle że jednak musisz zrobic badania. Moja kicia tez na rc gastro, do tego wciąż jest na antybiotyku ale już przynajmniej doszła do siebie i widać że zdrowa. Obawiam sie przestawienia z karmy na kitten i odłączenia antybiotyku . Oby nie wróciło! a Tobie radze zrobić badania jednak ale nie wiem, nie mam doświadczenia JAK :(

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

[poprzednia]