czy mogę pozwolić sobie na drugiego kota?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 19, 2012 11:42 Re: czy mogę pozwolić sobie na drugiego kota?

aburacze tak to ta koteczka :) Pasuje do mojej wredoty, co?

fluffy

Od: Nie sie 19, 2012 8:24

Post » Nie sie 19, 2012 11:43 Re: czy mogę pozwolić sobie na drugiego kota?

Valadris pisze:Ja dokociłam się do 10 letniej kotki półrocznym kocurkiem. Było to w październiku 2011 i w sumie koty się zaakceptowały, mimo iż Mrówka z innymi kotami miała nikły kontakt wcześniej, żyła jedynie z psem, którego ignorowała. Nie ma między moimi kotami miłości, ale bawią się ze sobą ganiają, kotłują ogólnie akceptują. Powiem nawet, że Pirat spowodował, że moja kotka stała się bardziej aktywna, chętna do zabawy, więcej się rusza i trochę schudła w końcu. Jednak co kot to charakter, każdy może inaczej zareagować, ja miałam to szczęście, że obyło się bez większych awantur. Powodzenia!

Dzięki :) Przyda się! Już się nie mogę doczekać aż Roxanka przyjedzie do nas :) Ale boję się przeraźliwie o nią, o Fluffy...

fluffy

Od: Nie sie 19, 2012 8:24

Post » Nie sie 19, 2012 12:10 Re: czy mogę pozwolić sobie na drugiego kota?

fluffy pisze:Dzięki :) Przyda się! Już się nie mogę doczekać aż Roxanka przyjedzie do nas :) Ale boję się przeraźliwie o nią, o Fluffy...

To najlepiej zostań na forum i pisz jak kotki się traktują. Na pewno będzie tu dużo osób które coś poradzą jakby się stosunki nie układały najlepiej.

Adam
aburacze

[poprzednia]