Lucynka i małe dwie kotki czarnuszki szukają DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 08, 2012 11:26 Re: Lucynka i małe dwie kotki czarnuszki szukają DS!

rastanja pisze:Dokumentacja fotograficzna i ich zadowolona paszcze o tym świadczą :ok:

Miło mi... ops...NAM :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro sie 08, 2012 16:46 Re: Lucynka i małe dwie kotki czarnuszki szukają DS!

rastanja pisze:Dziękuję, jasiu0245. No ja nie jestem akurat za tym by kotki wychodziły, chyba że w szelkach i na smyczy- to praktykuję z moją Luną. Tyle, że akurat przy Lucynie i jej dotychczasowym trybie życia, uznałam, że mogę w tej kwestii pójść na ustępstwo. Zwłaszcza, że to okolica mało ruchliwa (prawie w ogóle). Zdaję sobie jednak sprawę, że nie każdy tu się zgodzi ze mną w tej kwestii.

Masz rację, ale te przywiązane do właściciela i domu trzymają się blisko, wcale nie odchodzą. Ja opiekuję się na parkingu strzeżonym młodą 1 roczną koteczką, ona jest taka posłuszna, że tylko trzyma się parkingu. Wie, że tam jest "micha" i przyjażni jej ludzie. Wcale się nie oddala. Chciałabym aby miała "swój" domek ale ona nawet nie da się pogłaskać. Tak bardzo zapamiętała z 8 marca br łapankę na sterylkę. :lol:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

[poprzednia]