Mamusia z Synkiem szukają DT/DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 02, 2012 21:43 Mamusia z Synkiem szukają DT/DS

Mamusia i synuś potrzebują Twojej pomocy!
Kotka (szarusia) właśnie została wysetrylizowana i poddana aborcji (5 fasolek, ciąża wczesna), jej synuś - czarno biały pingwinek (ma przepiękne białe skarpetki!!) je już samodzielnie i jest bardzo rozrywkowy. Obydwa kotki są bardzo proludzkie, lubią głaski i pieszczoty. Niestety Pan, który się nimi 'zajmował' nie należy do bardzo odpowiedzialnych osób i są obawy związane z oddaniem kociambrów w jego ręce. Kotka jest drobna, ale bardzo lubi pogadać z człowiekiem i głośno mruczeć podczas pieszczot, Synuś uwielbia szaleć i bawić się z człowiekiem jak i jego mamą :)

Niedługo dodam zdjęcia, żebyście i Wy poznali urok tej małej duetowej rodzinki, może urzekną czyjeś serca i zostaną przygarnięte chociaż na DT?
Nie pozwól im trafić znów na szare podwórko mojej kamienicy, do Pana, który karmi je rzuconym kawałem surowego mięsa z kością!! (Nie pozwala ich dokarmiać - często usuwa miski z jedzeniem nie od niego, a sam nie dba o nie należycie!!). Załatwieniem sterylki zajęła się Jola z Agapeanimali, ale niestety Agape ma teraz sporo problemów + adopcje stoją i dlatego istnieją obawy, że trzeba będzie oddać koty nieodpowiedzialnemu, samozwańczemu właścicielowi :(

POMOC mile widziana, zwłaszcza Poznań i okolice (choć transport zawsze jakoś będzie można wykombinować).
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Od: Sob paź 17, 2009 17:27

Post » Wto lip 03, 2012 8:27 Re: Mamusia z Synkiem szukają DT/DS

A dlacvzego maja trafić w nieodpowiednie rece?Wszak DS powinny być przetrzepane zanim koty tam trafią.
Szukasz DT/DS? Jesteś już jakiś czas na forum to wiesz,że o domy trudno. Wiekszosć z nas ma po kokardki kotów. Cudu życzę. :ok:
Daj im pełno ogłoszeń w necie.Inaczej mają marne szanse na dom.Pomóż im w ten sposób.Roześlij maile proszące,wywieś ogłoszenia,powiadom wetów...Fajne foty+tekst i ruszaj.
Powodzenia :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>