Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KRISsssss pisze:Mamy kotka chorego na białaczkę. Choroba ujawniła się nagle i postępuje bardzo szybko. Próbowaliśmy już różnych rzeczy i nic nie pomaga. Weterynarz polecił nam interferon, ale z tego co się zorientowałam jest on bardzo trudno dostępny. Jeżeli ktokolwiek ma taki lek, np. zostały Wam zbędne dawki po leczeniu Waszego pupila to chętnie odkupię, nawet najmniejsza ilość. Chcemy chociaż spróbować i sprawdzić czy kotek zareaguje na ten lek. To nasza ostatnia deska ratunku. Proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli możecie lub znacie kogoś kto mógłby pomoc proszę o kontakt :
kris8585@wp.pl
Z góry dziękuję za pomoc w imieniu swoim i naszego małego przyjaciela.
mikela pisze:może tutaj ktoś pomoże:
viewtopic.php?f=13&t=135038&hilit=felv&start=120
napisz skąd jesteś, może ktoś poleci lecznicę, która sprowadza. Ludzki Roferon powinien być stosunkowo łatwy do nabycia, a Virbagen Omega(koci) też można zamówić(ja zamawiałam w mojej pipidówie, gdzie opieka wet. leży), tylko cena dużo wyższa.
Nie wiem, jak to jest w przypadku FELV, który interferon jest skuteczniejszy, ale mogę się dopytać jutro mojej wetki, która ostatnio pochwaliła się przypadkiem wyleczenia kota z bialaczki
mikela pisze:tutaj jedna forumowiczka chce odstąpić Cykloferon:
viewtopic.php?f=1&t=142856
Olat pisze:Rady w wątku można podawać, ale proszę nie oferować leku za pośrednictwem forum. Niestety, prawo na to nie pozwala![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości