Chciałam wesprzeć potrzebujące kotki ale nie wiem jak.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 13, 2012 12:47 Chciałam wesprzeć potrzebujące kotki ale nie wiem jak.

Mam trochę biżuterii filcowej oraz wykonanej techniką sutaszu i chciałabym ją wystawić na kocim bazarku, a pieniążki przeznaczy na wsparcie jakiejś potrzebującej kociarni. Nie wiem tylko jak się za to zabrać.

kotbehemot

Od: Nie mar 28, 2010 14:17

Post » Nie maja 13, 2012 12:57 Re: Chciałam wesprzeć potrzebujące kotki ale nie wiem jak.

Znajdujesz kocią biedę którą chciałabyś wesprzeć ( poczytaj wątki w dziale "koty" )
Tu wystawiasz bazarek na jej rzecz
viewforum.php?f=20

Zakładasz nowy temat.
Wrzucasz zdjęcia fantów. Piszesz ceny w opcji kup teraz lub do przebicia w licytacji . Jak robisz licytację, to piszesz do kiedy trwa ( np. tydzień od złożenia pierwszej oferty ). Podajesz koszty przesyłki.
Wklejasz link prowadzący do wątku kociej biedy, by każdy wiedział na co pójdą pieniążki.
Ja od razu podaję konto fundacji, która ma pod opieką kocią biedę ( jeśli to osoba prywatna - uzgadniam z nią, że konto kupującym podam w prywatnej wiadomości )

Z kolei, w wątku "biedy" podajesz link do bazarku.

To tyle z grubsza.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie maja 13, 2012 14:06 Re: Chciałam wesprzeć potrzebujące kotki ale nie wiem jak.

Ok poszukam kotów w potrzebie, ale jakby mój wpis przeczytały jakieś biedne koty z 3miasta to niech się od razu odzywają.

kotbehemot

Post » Nie maja 13, 2012 14:13 Re: Chciałam wesprzeć potrzebujące kotki ale nie wiem jak.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=138344&p=8864915&hilit=pomorski#p8864915
tutaj masz Pomorski koci dom tymczasowy, który działa na terenie Trójmiasta. Teraz są w złej sytuacji finansowej, może warto im pomóc?
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Nie maja 13, 2012 16:08 Re: Chciałam wesprzeć potrzebujące kotki ale nie wiem jak.

Napisałam na maila z ich strony :)

Mój entuzjazm dla domu tymczasowego nieco zmalał, bo nie dostałam żadnej odpowiedzi :(

Kiedyś na forum był ktoś kto się nazywał chyba "Ania Okruszka" czy jakoś tak. Woziłam tej Pani jakieś rzeczy które wystawiała na kocim bazarku. Opiekowała się kotkami w Oliwie, w starej willi.
Właściwie to chciałabym jej przekazać kolejne fanty, ale nie potrafię jej znaleźć.

kotbehemot