Gdynianie, potrzebuję pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 25, 2012 22:06 Gdynianie, potrzebuję pomocy!

Powinnam chyba ten wątek dać na Koci Łapci, ale może tutaj więcej osób zajrzy.
Mam ogromną, przeogromną prośbę gdyby ktoś mógł.
Mieszkam w Gdyni na Leszczynkach. Potrzebuję osoby/paru osób, które mogłyby wpaść i wyprowadzić moje psiury w najbliższą sobotę wieczorem i w niedzielę rano i w południe.
Wiem, zwierzęta to mój wybór i ponoszę konsekwencje, m.in. nie wyjeżdżam praktycznie nigdzie, ani na urlopy, ani w ogóle. ale jednak czasem bardzo bym chciała. No i właśnie mam okazję takiego wyjazdu na dwa i pół dnia w najbliższy weekend. Piątek i sobotę popołudnie mam załatwione, ale dalej są schody. Tzn. co już niby jest ktoś, to nic z tego nie wychodzi z przeróżnych względów, osoby, które mi czasem sporadycznie w takich wypadkach pomagały, albo same wyjeżdżają, albo z innych względów nie mogą. Mnie na tym wyjeździe szalenie zależy.
Psiaki nie duże, nie chodzi o długie spacery, zresztą staruszka Kajtusia w ogóle niechętnie z obcymi wychodzi, chodzi tylko o to, żeby załatwiły się. Tutaj mieszkam krótko i nie mam kogo poprosić. Poza tym nie koniecznie chcę, żeby sąsiedzi wiedzieli, że mam aż kilka kotów, nie znam ich, a wiem, że nie każdy to zrozumie, a czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :wink:
Gdyby ktoś z tych okolic mógł, chociaż raz, to bardzo proszę o kontakt. Ponieważ w pracy nie mam jak zaglądać na forum, to tutaj podaję telefon:
602-734-479

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro kwi 25, 2012 22:10 Re: Gdynianie, potrzebuję pomocy!

Mam koleżankę, ręczę za nią głową, ktora mieszka w wieżowcu koło estakady. Jesli to nie jest daleko od Ciebie, to mogę zapytać czy by się nie podjęła.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Śro kwi 25, 2012 22:14 Re: Gdynianie, potrzebuję pomocy!

No, nie daleko. Gdyby mogła...
Ja już idę spać, powinnam już to dawno zrobić, do pracy wstaję w nocy. Jak co, to podałam numer telefonu, bo na forum nie mam jak z pracy zaglądać.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro kwi 25, 2012 22:22 Re: Gdynianie, potrzebuję pomocy!

Ok. Pogadam z nia jutro i jesli sie zgodzi podam Twoj telefon . dobrej nocy.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06