[WRO]Miziasta Bunia ma DS!!! str 19

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 18:50 Re: [WRO]Miziasta Bunia szuka DS!!! str 19

turkawka pisze:Już. Bunia pijana w szafie.
Stan paszczowy - kieł mimo że martwy, to trzyma się solidnie - wet postanowiła, że nie ruszamy w takim razie. Ząbki wypolerowane, kamień usunięty (a faktycznie trochę go było). Do tego wyrwane dwa tylne ząbki po lewej i po prawej stronie na dole, bo były zepsute bardzo, z wielkimi dziurami. Kocia troszkę zakrwawiona na buźce, ale mam nadzieję, że wieczorkiem skusi się na coś do jedzenia.

A i jeszcze jedna wiadomość - asystentem podczas zabiegu byłam ja :]

No to pewnie trzeba będzie teraz obserwować tego kiełka w przyszłości, ale dobrze, że coś tam w paszczy ząbków jej zostało, zawsze łatwiej jej będzie pałaszować!
Mam nadzieję, że się poczuje lepiej po tych zabiegach, choć teraz to pewnie Kitka mnie w myślach przeklina :twisted:

A Tobie gratulujemy asysty - kto wie, może to wstęp do zmiany zawodu :piwa:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Sob kwi 21, 2012 10:34 Re: [WRO]Miziasta Bunia szuka DS!!! str 19

Czas na aktualizację wiadomości:

Od tygodnia, a dokładnie od piątku 13 kwietnia Bunia jest w domku stałym! :1luvu:

Trafił się kici bardzo fajny domek - turkawka tak zaczarowała!
Akurat tego dnia planowana była przeprowadzka Buni od trukawki do mnie, ale zgłosił się sympatyczny dom dla Buni i razem pojechałyśmy na wizytę PA...dom okazał się być bardzo fajny, więc kicia w nim została i nie musiała już znosić przeprowadzki do moich 4 szatanów (bo Bunia nie bardzo lubi inne kotki).

Dzisiaj, po tygodniu, turkawka napisała mi bardzo fajne wieści od Pani Buni, m. in. takie zdanie:
"Powiedziała, że to kot idealny, takiego jak sobie wymarzyła. Mówi, że chodzi za nią jak pies, uwielbia się miziać, ale nie lubi na kolanach, lubi obok leżeć."

Teraz z niecierpliwością czekamy na zdjęcia kici :mrgreen:

Oby jej się wiodło u Państwa :ok:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Nie kwi 22, 2012 11:41 Re: [WRO]Miziasta Bunia ma DS!!! str 19

:0 oby się wiodło jak najlepiej, przez długieeee lata :D
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

[poprzednia]