Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwarii

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 01, 2012 0:36 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

Agneska pisze:
AnielkaG pisze:OKI, ASK@ - połapię te koty

Anielko, wiele razy łapałam razem z ASK@, jest naprawdę rewelacyjna.
Ja nie dam rady podjechać we wtorek :( , chociaż z Otwocka do GK to szybki dojazd jest po południu.

A z Anielką łapałaś? :lol:
Ja tylko od karmicielki raz usłyszałam, że dobry łapacz, to klatki nie potrzebuje, bo łapie dziki w ręce i wrzuca je do transportera :roll: :roll: :roll:
Wcześniej Anielka tam łapała :roll:
:wink: :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie kwi 01, 2012 9:02 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

Ja z Anielką nie łapałam, ale ma takie wyniki, że jej umiejętności i talent na pewno są wyjątkowe. :)
Jedynie sobie pomyślałam, że czasem w dwie osoby jest łatwiej i dlatego chciałam zachęcić do 'wykorzystania' Aśki. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie kwi 01, 2012 9:24 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

Wiem, żartowałam przecież ;)
Już tam się dziewczyny umówiły na pewno tak, żeby było dobrze :D

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie kwi 01, 2012 10:45 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

Agneska, mam pomoc, wiem że łatwiej w dwie osoby.
AnielkaG

Post » Nie kwi 01, 2012 10:49 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

AnielkaG pisze:OKI, ASK@ - połapię te koty

Dobra.Dzięki!
Ale jakby co to wtorek mam wolny.Rada mi sie przesunęła na poniedziałek. Mój nr jest w banerku, wystarczy zadzwonić jeśli na cito ktoś będzie potrzebny.Mimo,ze net otwarty nie zawsze w nim siędze ja.
Trzymam kciuki!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie kwi 01, 2012 10:52 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

ASK, jedziemy we wtorek we dwie. Zobaczymy jaka tam sytuacja, niewykluczone że będzie trzeba łapać tam wiele razy, wtedy Twoja pomoc będzie cenna, bo u mnie z czasem krucho. Wczoraj łapałam cały dzień, dziś zaraz wychodzę łapać syberyjczyka na działkach. :(
AnielkaG

Post » Nie kwi 01, 2012 11:10 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

matko boska co się dzieje z tymi półdługowłosymi ostatnio, że ich aż tyle 8O 8O ??

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Nie kwi 01, 2012 11:59 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

klauduska pisze:matko boska co się dzieje z tymi półdługowłosymi ostatnio, że ich aż tyle 8O 8O ??

Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, co chca mieć w domu.Kot dojrzewa, zmienia sie charakter...Czasem wożą na działki by kocik sie przewietrzył. A jak zginie to nie przykładają sie do szukania.A czasem robią to specjalnie. Zresztą co ja pisze.Każdy to wie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro kwi 04, 2012 8:03 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

Wczoraj złapałyśmy (z Delfinką) dość łatwo i szybko 6 kocurów i kotkę w ciąży. Druga prawdopodobnie już urodziła. W niedzielę juz nie chciała jeść, w poniedzialek i wczoraj nie przyszła wcale.
AnielkaG

Post » Śro kwi 04, 2012 9:17 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

Dziewczynom poszło rewelacyjnie - ogromne wyrazy uznania.

anja7807

Od: Nie paź 18, 2009 16:51

Post » Śro kwi 04, 2012 9:38 Re: Pilnie potrzebuję pomocy w łapaniu kotów w Górze Kalwari

:ok: :ok:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

[poprzednia]