kot i pies(czy to walka o terytorium??)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 13, 2012 13:07 kot i pies(czy to walka o terytorium??)

Witam Panstwa. Szukajac rozwiazania na moj maly problem trafilam na to forum, ktore bardzo mi sie spodobalo bo widze ze ludzie naprawde staraja sie tu pomoc innym wlascicielom zwierzaczkow.a wiec mam 10-cio miesiecznego,wykastrowanego kotka (lucky), z ktorym miesiac temu przeprowadzilam sie do mamy, ktora w domu ma 11 miesieczna suczke (shiva). shiva jest rasy pit-bull. wlasciwie nie bylo wiekszych problemow z przyzwyczajeniem zierzat do siebie, po tygodniu juz razem biegali po mieszkaniu. suczka nauczyla juz kota ze nie moze jesc z jej miski i dochodzic do jej kosci reszta jest wlasciwie ok. jakies dwa tygodnie kotek nasikal na posciel mojej mamy a wczoraj zalatwil sie na miejsce, w ktorym lubia lezec na zmiane z nasza suczka. czy to normalne ?? czy ktos z was ma jakies pomysly co moge zrobic zeby to sie nie powtarzalo?? musimy tu zostac jakis czas i nie chciala bym zeby to stalo sie jego nawykiem. z gory dziekuje...

milleenna

Od: Wto mar 13, 2012 11:09

Post » Sob mar 17, 2012 13:16 Re: kot i pies(czy to walka o terytorium??)

Kot, jeśli sika poza kuwetą może być chory, trzeba przejść się do weta na badania, możesz też pokombinować ze żwirkiem i kuwetą, może nie pasuje jej miejsce, w którym stoi, albo zmieniałaś żwirek ostatnio?
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35