MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 18, 2011 12:41 Re: MINIA.... MA NOWY DOMEK : )))))))SZCZECIN

Ale się z niej panna zrobiło, ho-ho :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie gru 18, 2011 12:43 Re: MINIA.... MA NOWY DOMEK : )))))))SZCZECIN

.... jaka ona wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Witaj Miniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: cudownie, że zawitałaś - .... Ja mam w pamięci Ciebie jako taką kruszynkę ... A teraz kocica z ciebie taka wyrosła :wink:

Jesteś żywym przykładem , że nigdy nie można tracić ani nadziei ani wiary w to, że uda .... oby każdy kociak miał tak cudowny, kochany dom jak Ty.
ja1 fajnie, że pani Agnieszka podrzuci ci jakieś info , wiem , że ma nowe życie i można spać spokojnie, ale ciekawość o jej zdrowie jest silniejsza... czasami zastanawam się czy jakieś choróbsko nie męczy kocinki. Ale zdjęcia mówią same za siebie :1luvu:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pt sty 20, 2012 23:06 Re: MINIA.... MA NOWY DOMEK : )))))))SZCZECIN

Minia jest już duża. W dniu dzisiejszym otrzymała zastrzyk hormonalny, który ma ułatwić sterylkę za 14 dni. Nie pytajcie o co chodzi, bo ja nie wiem. Tak powiedział mądry człowiek (weterynarz - znaczy się) i ja go posłuchałam ;) Sterylka za 14 dni. Wtedy też animalon zrobi parę zdjęć (mam nadzieję), gdyż ona się na tym zna :mrgreen:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Sob sty 21, 2012 10:59 Re: MINIA.... MA NOWY DOMEK : )))))))SZCZECIN

Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem :ok:

jasdor

Post » Pon lut 13, 2012 10:48 Re: MINIA.... MA NOWY DOMEK : )))))))SZCZECIN

No i nie poszło :(((( z naszymi marzeniami. Okazało się , że DS nie ma środków finansowych i chęci do otoczenia podstawową opieką weterynaryjną naszej MINIusi. Wieć szukamy znowu domku :ok:
Obrazek

animalon

Post » Pon lut 13, 2012 12:54 Re: MINIA.... MA NOWY DOMEK : )))))))SZCZECIN

animalon pisze:No i nie poszło :(((( z naszymi marzeniami. Okazało się , że DS nie ma środków finansowych i chęci do otoczenia podstawową opieką weterynaryjną naszej MINIusi. Wieć szukamy znowu domku :ok:

Szczyt wszystkiego :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon lut 13, 2012 13:04 Re: MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

I Minia wróciła do Ciebie z powrotem? Po co ta kobieta w ogóle adoptowała kotkę, jak nie potrafi się nią zaopiekować, przecież to nie pluszowe zwierzątko, tutaj potrzeba zaangażowania jak przy każdym innym żywym stworzeniu, słów brak...
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pon lut 13, 2012 13:14 Re: MINIA.... MA NOWY DOMEK : )))))))SZCZECIN

edii pisze:
animalon pisze:No i nie poszło :(((( z naszymi marzeniami. Okazało się , że DS nie ma środków finansowych i chęci do otoczenia podstawową opieką weterynaryjną naszej MINIusi. Wieć szukamy znowu domku :ok:

Szczyt wszystkiego :evil:

Biedna kocia :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon lut 13, 2012 13:15 Re: MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

DS dostał naprawdę dużo szans na zrehabilitowanie się , ale nie pomogło. Ja1 wyłożyła kasę na sterylkę , zastrzyki , sama z kotem jeździła do Weta 8O i zawoziła i odbierała.... co tam , pisałam o tym. A kobieta nawet na jeden jedyny zastrzyk nie pojechała. Kazała siebie zawieźć i odebrać....
Obrazek

animalon

Post » Pon lut 13, 2012 13:18 Re: MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

Biedna Minia :( Od początku swojego krótkiego życia ma cały czas pod górkę.
I tak z dwojga złego, szczęście, że nie porzucili jej gdzieś nie wiadomo gdzie :(

jasdor

Post » Pon lut 13, 2012 13:31 Re: MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

jasdor pisze:Biedna Minia :( Od początku swojego krótkiego życia ma cały czas pod górkę.
I tak z dwojga złego, szczęście, że nie porzucili jej gdzieś nie wiadomo gdzie :(

...mogłobyć jeszcze gorzej, gdyby w ich własnym domu , pod własnym nosem ... coś jej się stało...cokolwiek. Nie zawiezliby jej do weta i n ie udzielili pomocy ....ale MINIusia :1luvu: KRÓLOWA NASZA :1luvu: ma to już za sobą. Jest we wspaniałym DT , gdzie rządzi bokserem :ryk:
Obrazek

animalon

[poprzednia]