witam
od jakiegos czasu szukam solidnej,cieplej i wygodnej budy dla 2 kotow.
w sierpniu przygarnelam 2 male,zaniedbane i zagrzybiale koty, udalo mi sie je w pelni wyleczyc i podkarmic.
Niestety ja i corka mamy potworna alergie na koty i nie mozemy miec ich w domu. Mieszkamy w domku pod w-wa wiec zanim nastaly mrozy nasze kotki mieszkaly w dzien na tarasie w budzie z kartonu a noca w garazu. Teraz jest zimno i chcialabym kupic dla nich bude. Ogladalam wiele ofert na allegro i jestem w kropce. Mam 2 koty wiec potrzebuje wieksza bude. Pisalam do sprzedawcow z allegro i obiecali mi wykonac legowisko w podanym przeze mnie rozmiarze, doloza oslone na wejscie itp zgodnie z zamowieniem.... problem w tym, ze ja nie wiem jaka powinna byc idealna buda: jaki rozmiar legowiska dla 2 doroslych kotow bo przeciez niedlugo beda znacznie wieksze, jakie wejscie i w ktorym miejscu, czy oslona z plastikowej zaslony( a'la firana) czy moze wejscie typu kwadratowe drzwiczkiz zapadnia jak stosowane do garazu lub drzwi wejsciowych itp...
moze wy mozesz mi pomoc bo ida mrozy i czas mnie nagli:)))
bede bardzo wdzieczna za pomoc...
myslalam o tej budzie, tylko wiekszy rozmiar,solidna i grube scianki http://allegro.pl/ocieplana-solidna-bud ... 28625.html,
co o niej myslicie i jakie powinnam wprowadzic zmiany?