Czy ktoś ma może nr telefonu do Dr Uznańskiej? (Warszawa)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 13:05 Czy ktoś ma może nr telefonu do Dr Uznańskiej? (Warszawa)

jak w temacie... nie wiem tylko czy w dobrym dziale... nie chodzi mi o kontakt do lecznicy na Zamiany tylko o bezpośredni namiar do pani doktor... słyszałam, że jest świetna, chciałabym coś z nią skonsultować telefonicznie a nie chcę robić cyrku i wołać jej przez recepcję...
A może ktoś z was wie, czy steryd (nie znam nazwy niestety) zaciemnia wyniki morfologii, a jeśli zaciemnia to po jakim czasie od jego podania wyniki wychodzą wiarygodne?
Moi kochani:
Silvuś
Rudolf *
Stefanek*

Miśka74

Od: Śro paź 19, 2011 11:51

Post » Pon sty 23, 2012 13:09 Re: Czy ktoś ma może nr telefonu do Dr Uznańskiej? (Warszawa)

mam ale to jest telefon prywatny i nie mogę dać go bez jej zgody. Spokojnie zadzwoń do lecznicy na Zamiany i ją poproś - zawsze oddzwania jeśli akurat nie może podejść.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 23, 2012 13:18 Re: Czy ktoś ma może nr telefonu do Dr Uznańskiej? (Warszawa)

dobra, to dzwonię skoro tak. Trochę mi głupio kogoś wyciągać z gabinetu ale w sumie to jeden pies-czy zadzwonię na komórkę czy ie - i tak mogę jej przeszkodzić :roll:
Moi kochani:
Silvuś
Rudolf *
Stefanek*

Miśka74

Od: Śro paź 19, 2011 11:51

Post » Pon sty 23, 2012 13:33 Re: Czy ktoś ma może nr telefonu do Dr Uznańskiej? (Warszawa)

Miśka74 pisze:dobra, to dzwonię skoro tak. Trochę mi głupio kogoś wyciągać z gabinetu ale w sumie to jeden pies-czy zadzwonię na komórkę czy ie - i tak mogę jej przeszkodzić :roll:

no dokładnie - poza tym jak nie może to nie podchodzi więc nie przeszkadzasz :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24