Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saydrix12 pisze:Witam otoz mam 1.5 letnia katke wykastrowana itp i teraz tak ja w domu mam no nie wiem ale pelno szczurow myszy nie wchodza a szczury to take male raz przyszedl duzy kot go zabil i juz nie przychodza ale teraz takie pytanie czy 1 kot da rade z 2/3 szczuramy na raz czy nie bo ostatnio zastanawalem sie czy nie wziasc 2 kota nie tylko dla tego ze mam problem ale moja kotka jest bardzo smutna bo nie ma z kim sie pobawic godzine temu przyniosla mi szczura do pokoju i rzucila nim o sciane ona zwykle codziennie przynosi 2 szczury ale moje pytanie jest czy 1 kot da rade 2/3 szczurom malym albo np jak go zostawie w nocy to da rade czy lepiej 2 koty miecpozdrawiam
jaaana pisze:saydrix12 pisze:Witam otoz mam 1.5 letnia katke wykastrowana itp i teraz tak ja w domu mam no nie wiem ale pelno szczurow myszy nie wchodza a szczury to take male raz przyszedl duzy kot go zabil i juz nie przychodza ale teraz takie pytanie czy 1 kot da rade z 2/3 szczuramy na raz czy nie bo ostatnio zastanawalem sie czy nie wziasc 2 kota nie tylko dla tego ze mam problem ale moja kotka jest bardzo smutna bo nie ma z kim sie pobawic godzine temu przyniosla mi szczura do pokoju i rzucila nim o sciane ona zwykle codziennie przynosi 2 szczury ale moje pytanie jest czy 1 kot da rade 2/3 szczurom malym albo np jak go zostawie w nocy to da rade czy lepiej 2 koty miecpozdrawiam
2/3 szczura to niecały szczur, a skoro niecały, to nieżywy, więc jeden kot na pewno da mu radę.
saydrix12 pisze:A czy naprzyklad 1 kot da rade doroslemu szczurowi takiemu ktory umie walczyc i jest troche miejszy od kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, jackthecat, Niushonok i 225 gości