MALBORK - dom wychodzący szuka białego kocurka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 03, 2012 14:44 MALBORK - dom wychodzący szuka białego kocurka

Dostałam zapytanie w związku z ogłoszeniami, które mam wystawione dla kotów ze Szczytna o białego kocurka. U nas w grę wchodzi adopcja w dwupaku, ale może ktoś ma na wydaniu takiego jakiego szuka dom.

Zaznaczam, że informację mam tylko z korespondencji w związku z ogłoszeniem. Nie znam domu. Dostałam zgodę żeby umieścić tu post z adresem e-mail.

Co wiem:
-dom wychodzący
-Malbork (pomorskie)
-poszukiwany tylko jeden kocurek
-dom jest świadomy, że białe koty często są głuche, a w związku z tym, że to dom wychodzący zakładają, że w związku z potencjalnym niebezpieczeństwem kot musi słyszeć
-dom jest zainteresowany tylko całym białym kocurem, gdyż taki był ich ukochany kot Albin
-kot może być dorosły
-w domu jest już jeden kot i pies, więc kot który trafi do domu musi być tolerancyjny :)

Kontakt: p.Justyna, mail: justys38@wp.pl

Nic więcej nie wiem :) Jeżeli ktoś ma kandydata proszę pisać bezpośrednio na wskazany mail. Z mojej strony tylko prośba żeby nie proponować innych futerek bo dom na prawdę szuka tylko białego.

A jak dojdzie do adopcji to zapraszam żeby szczęśliwiec pochwalił się na forum :)
po_prostu_kaska