Zdjecie potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 11, 2011 6:56 Zdjecie potrzebne

Zawsze mialam koty plci meskiej, wiec z kotkmi nie mam duzego doswiadczenia. Od dwoch lat mam kotke. Jakies 2 tygodnie temu zaczela zalatwiac sie poza kuwete. Popedzilam z nia do weta, ktory stwierdzil zapalenie sromu. Rzeczywiscie po wygoleniu (kotka dlugowlosa) cala tylna czesc wygladala na bardzo spuchnieta i bardzo zaczerwieniona. Kotka dostala zastrzyk przeciwbolowy, zastrzyk z antybiotykiem, ktory dziala 2 tygodnie, antybakteryjny plyn do mycia i krem do smarowania. Po 9 dniach wyglada, ze wszystko wrocilo do normy. Wetka chce kotke znowu zobaczyc, ale dla kici to straszny stres te wizyty. Chce jej tego zaoszczedzic (poza tym takie spojrzenie weta na kicie kosztuje mnie $ 75 puls 13% VAT, a w tym miesiacu mam sporo wydatkow). Czy ktos moglby mi wyslac zdjecie zdrowej kici dla porownania, chodzi o jej czesci intymne :oops: (wiem, brzmi to jakos perwersyjnie). Szukalam na necie, ale tam tylko zdjecia z problemami. Wedlug mnie moja kicia wyglada jak najbardziej normalnie i wlasciwie jezeli chodzi o te czesc ciala, ale chce sie upewnic na 100%. Kicia zachowuje sie zupelnie normalnie.

AlkaM

Od: Nie sty 04, 2004 6:14

Post » Wto gru 13, 2011 12:27 Re: Zdjecie potrzebne

Skoro wszystkie objawy ustąpiły-
łącznie z prawidłowym załatwianiem się
myślę, że nie ma co stresować "futra" i portfela,
ale bacznie obserwować - po dwóch latach obcowania zauważenie "nieprawidłowości" nie powinno być trudne.
ale nie jestem wet-em
Obrazek

Quqam

Od: Wto gru 13, 2011 10:35