Tulcia i jej towarzysze życia;p

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 10, 2011 23:56 Tulcia i jej towarzysze życia;p

Na początek Chciałam się przywitać z Wszystkimi :D niektórzy mnie już znają gdyż prosiłam tutaj o pomoc i ją otrzymałam za co oczywiście bardzo dziękuje. ( viewtopic.php?f=1&t=136751 )
Bardzo mi się spodobało Wasze forum za Wasze zaangażowanie, Wasze dobre serca i wsparcie jakie dajecie ludziom w ciężkich chwilach
Zdecydowałam się z Wami zostać i też pomagać bo to co robicie na tym forum jest super :ok:

Tula to cudowna 8letnia kociczka kocha przytulanie, głaskanie jest kotkiem który kocha ludzkie kolana i nie jest ważne czy zna osobę czy nie, garnie się do wszystkich.
A jej towarzysze to rybki którym wiecznie "kradnie" wodę i uwielbia siedzieć i się im przyglądać, rybki tak się już z nią oswoiły że jak Tula wsadza głowę w otwór w pokrywie to wszystkie podpływają i pływają koło jej języka(na początku były bardzo wystraszone) drugi lokator to myszka Andżelina do której Tulcia nie pała miłością ale też ją często obserwuje, ale to już z innych powodów :wink:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Nowy domek Tuli zrobiony przez moją 4letnią córunie :ok:

Toska*

Od: Pt gru 09, 2011 10:52

Post » Pon gru 12, 2011 10:42 Re: Tulcia i jej towarzysze życia;p

Obrazek

Obrazek

Tulcia i moja córcia Zuzia :D

Tulka czuje się super ładnie je, wczoraj już przyszła spać do łóżka (śpi pod kołdrą w nogach). Dzisiaj jedziemy na kontrole i zastrzyk.
Jak tylko pożyczę aparacik to na pewno dołączę jeszcze na bazarku bo teraz muszę uzbierać troszkę pieniążków dla :kotek:

Toska*

Od: Pt gru 09, 2011 10:52

Post » Pon gru 12, 2011 15:09 Re: Tulcia i jej towarzysze życia;p

Śliczna ta Twoja kicia :1luvu:
Tobiaszku tak strasznie za Tobą tęsknię... [']

Valadris

Od: Wto lip 12, 2011 16:38

Post » Pon gru 12, 2011 15:24 Re: Tulcia i jej towarzysze życia;p

Córcia też śliczna dziewczynka :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon gru 12, 2011 15:26 Re: Tulcia i jej towarzysze życia;p

Witaj,
Córcia śliczna, Tulcia śliczna :D :D :D

p.s. Widzę, że jakby przjeść się po forum, to całą SoLL można zebrać ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43