Warszawa PWPW - ktoś zna sytuację?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 24, 2011 16:05 Warszawa PWPW - ktoś zna sytuację?

Zakładam wątek, gdyż dostałam od osoby wrażliwej na los kotów informację, że karmicielka z tego rejonu (Wytwórnia Papierów Wartościowych na Rybakach) chwaliła się kolejnymi kociakami. Wbrew prośbom lekarki weterynarii nie chce kastrować żeby "nie zabierać kotom życia intymnego", ale wspomniana "informatorka" nalega, aby zrobić to i wbrew jej woli, do czego się przychylam.

Jeśli nie dostanę informacji, w przyszłym tygodniu przejdę się tam i spróbuję sprawdzić, co się dzieje.

Z góry dziękuję w imieniu kotów :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lis 29, 2011 10:41 Re: Warszawa PWPW - ktoś zna sytuację?

podnoszę, ktoś coś wie?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto lis 29, 2011 21:32 Re: Warszawa PWPW - ktoś zna sytuację?

jeszu,już myślałam że coś się złego dzieje u forumowiczki Pwpw 8O
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Czw gru 01, 2011 0:15 Re: Warszawa PWPW - ktoś zna sytuację?

owszem, coś złego się dzieje, na terenie instytucji PWPW...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85