dawal ktos juz te tabletki podczas rui? kiedy ona minela od pierwszej tabletki? bo ja zaraz mojego kota udusze...

Moderator: Estraven

sonne pisze:moja Kicia ma ruje od piatku i byla tak nie znosna ze poszla bo specjalne dla kotow tabletki anty. mam dawac je codziennie az ruja minie i potem raz w tygod. ....
sonne pisze:moja Kicia ma ruje od piatku i byla tak nie znosna ze poszla bo specjalne dla kotow tabletki anty. mam dawac je codziennie az ruja minie i potem raz w tygod. oczywiscie kot bedzie kastrowany...
dawal ktos juz te tabletki podczas rui? kiedy ona minela od pierwszej tabletki? bo ja zaraz mojego kota udusze...
kotkins pisze:Ja bym dała zastrzyki,po jednym byłby spokój po 2 dniach i można by było sterylkę zrobić.
Dostawała moja Fionia, była rekonwalescentką i rok czekałyśmy na sterylkę.Była na zastrzykach.
Już jesteśmy po sterylce i wszystko poszło ok.
Tabletek nam nie proponowano, po pierwsze trudno podawać, po drugie...nie słyszałam o tabletkach dla kotów (ale może są?)

sonne pisze:moja Kicia ma ruje od piatku i byla tak nie znosna ze poszla bo specjalne dla kotow tabletki anty. mam dawac je codziennie az ruja minie i potem raz w tygod. oczywiscie kot bedzie kastrowany...
kotkins pisze:Się zdziwiłam,bo nikt nam nie zaproponował tabletek...ale u nas była potrzebna antykoncepcja "antyrujkowa" na dłużej.
Wiem,że niektórzy dają "ludzką" antykoncepcję kotom.
Dawka na 60 kg dla 3 kg??
No ale skoro są kocie dawki to ok.
Szybkiej sterylki zyczymy!
najszczesliwsza pisze:kotkins pisze:Się zdziwiłam,bo nikt nam nie zaproponował tabletek...ale u nas była potrzebna antykoncepcja "antyrujkowa" na dłużej.
Ale PromonVet to to samo co Provera...
PearlRain pisze:najszczesliwsza pisze:kotkins pisze:Się zdziwiłam,bo nikt nam nie zaproponował tabletek...ale u nas była potrzebna antykoncepcja "antyrujkowa" na dłużej.
Provera jest LUDZKIM lekiem, dawka hormonu w niej też jest przeznaczona dla LUDZI
kotkins pisze:Się zdziwiłam,bo nikt nam nie zaproponował tabletek...ale u nas była potrzebna antykoncepcja "antyrujkowa" na dłużej.
najszczesliwsza pisze:PearlRain pisze:najszczesliwsza pisze:kotkins pisze:Się zdziwiłam,bo nikt nam nie zaproponował tabletek...ale u nas była potrzebna antykoncepcja "antyrujkowa" na dłużej.
Provera jest LUDZKIM lekiem, dawka hormonu w niej też jest przeznaczona dla LUDZI
Tak tak![]()
tutaj proszę
PROVERA
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1820
A tutaj Promon Vet
http://citovet.pl/pl4/index.php?p=produ ... n-vet-174;
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], LikeWhisper, xCatmosphere i 87 gości