Pomocy! Mam w domu 2 niejadki :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 29, 2011 19:18 Re: Pomocy! Mam w domu 2 niejadki :(

daj im animodki kittenki ,to dzieciuchy :1luvu:
śliczne oczywiście ,a tri :1luvu:
mają czas na zmianę jedzonka :D
moja tri z dnia na dzień przeszła z kittena na mięso :mrgreen:
i już nie miała chęci do kittenów wracać :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto lis 29, 2011 19:22 Re: Pomocy! Mam w domu 2 niejadki :(

PearlRain pisze:pierwsze co mi przyszło to przegłodzić - bo szczerze to mam pierwszy przypadek kociaka niemającego czasu na jedzenie
miałam pasibrzuszka i kotę, która jadła jedynie suche i krwiste mięsko wołowe

Tak tez sprobuje i zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieje ze jednak zaczna znowu szamac, bo jak pisalam wyzej dopominaja sie mokrego bardzo, ale jak sie im wylozy, powachaja i odchodza.
Ps. Jak to fajnie brzmi - kociak niemajacy czasu na jedzenie hehe :D

Iwona66 - mowisz o tych kittenach w kwadratowych opakowaniach? One je wlasnie m.in. dostaja i nawet to im coraz mniej zaczyna podchodzic. Co do miesa, to moje niestety zle je toleruja, starsza ma biegunke, a mlodsza wcale nie chce, woli juz suche :P

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Wto lis 29, 2011 19:26 Re: Pomocy! Mam w domu 2 niejadki :(

tak o te kwadratowe ,są trzy smaki ,a kurak gotowany
też nie podchodzi ,tylko taki bez przypraw zupnych :?:
udko to i nawet mój niejadek ukąsi gryza :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto lis 29, 2011 19:31 Re: Pomocy! Mam w domu 2 niejadki :(

Z kwadratowych jeszcze najlepiej lubia wolowine, jagniecine cos tam skubna, a kurczak im sie chyba juz calkiem przejadl, bo na poczatku tylko jego im dawalam :(

A co do mieska, to wlasnie gotowanego nie chce im podawac z przyczyn jak pisalam wyzej (jednak ma sraczke, a druga nie lubi). Wychodzi na to, ze mam dziwne koty :D
Surowego nie podam, bo jeszcze cos zlapia, tyle teraz tego dziadostwa w kurczakach siedzi (Pańcia wegetarianka) - fuj! :)

LaRosaNegra87

Post » Wto lis 29, 2011 19:37 Re: Pomocy! Mam w domu 2 niejadki :(

LaRosaNegra87 pisze:Z kwadratowych jeszcze najlepiej lubia wolowine, jagniecine cos tam skubna, a kurczak im sie chyba juz calkiem przejadl, bo na poczatku tylko jego im dawalam :(

A co do mieska, to wlasnie gotowanego nie chce im podawac z przyczyn jak pisalam wyzej (jednak ma sraczke, a druga nie lubi). Wychodzi na to, ze mam dziwne koty :D
Surowego nie podam, bo jeszcze cos zlapia, tyle teraz tego dziadostwa w kurczakach siedzi (Pańcia wegetarianka) - fuj! :)

no właśnie zmiana smaku też może pomóc :ok: dawałbym na zmiany
no kurcze dopiero nabieram dowiadczenia z kotkiem niejadkiem :wink: moje kocię jest rozbrykane, jedzenie mu nie w głowie jak ma co do roboty no i woli suche, mokre zjada tackę w 3 dni po troszku jak wróbelek...

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto lis 29, 2011 19:53 Re: Pomocy! Mam w domu 2 niejadki :(

Hmmm moze faktycznie sprobuje cos jeszcze pokombinowac z tymi smakami. Zobaczymy na efekty :P

LaRosaNegra87

[poprzednia]