OSTRZEŻENIE - ŻWIREK BRYLANT

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 23, 2011 9:57 Re: OSTRZEŻENIE - ŻWIREK BRYLANT

Przypadkiem trafiłam na ten wątek.
I już myślałam, że nic się nie zmieniło, ale... :roll:

beckford pisze: powiedziałem, że w takim razie rozmowa nie ma sensu i opiszę sprawę na kocich forach w internecie i powiadomię biuro ochrony praw konsumenta. Tu śpiewka się zmieniła i zapytał czego oczekuję. Na co ja powiedziałem, że nie oczekuję żadnych gratisów, a uczciwości.

Koniec końców zobowiązał się, że na opakowaniach pojawi się informacji o tym, że 5 litrów to pojemność worka, a zawartość jest inna. Czy tak będzie to się okaże. Za miesiąc sprawdzę.

A przy okazji okazało się, że oprócz zwrotu pieniędzy za żwirek, dali mi tenże żwirek gratis, plus kartę rabatową do sklepu na 7%.

Uprzejmie informuję, że nadal na opakowaniu jest napisane 5 litrów. :mrgreen:

beckford pisze: koszt worka w sklepie Kakadu to 15.90 za cztery litr. Szczerze mówiąc zapachu za bardzo nie czuć tych owoców leśnych.

Koszt za to mniejszy. :mrgreen:
W Warszawie poniżej 10 zł.
I często promocje: 2 worki w cenie jednego.

A zapach szybko wietrzeje - jak worek długo stoi w magazynie/sklepie, to potem rzeczywiście go nie czuć.

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Pon paź 03, 2011 9:52 Re: OSTRZEŻENIE - ŻWIREK BRYLANT

a ja kupilam go ostatnio, bo byla promocja w Kakadu - za 3,8 l - 9,90 zł - najlepszy z silikonów - nie pyli się, ma duze kryształki, wiec mniej sie roznosi - swietny jest - polecam :)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lis 22, 2011 20:00 Re: OSTRZEŻENIE - ŻWIREK BRYLANT

9.90 za tyle kupiłam jeden worek.. Na opakowaniu 5l nadal, zapachu w ogóle nie czułam. Równe dobrze mogą to sobie darować. Ale ogólnie nie narzekam. Zapach a raczej jego brak mi nie przeszkadza, ja tego nie używam, tylko kociak w tym kopie. Grunt ze nic nie pyli ani nie czuć innego zapachu. Nie narzekam na niego.

Arrin

Od: Wto lis 22, 2011 19:54

Post » Śro lis 23, 2011 7:59 Re: OSTRZEŻENIE - ŻWIREK BRYLANT

tez uwazam, ze to dobry zwirek - ostatnio kupilam go w internetowym sklepie Kakadu - 11 worków 3,8 l za 99,90 zł

jestem zadowolona - moja siostra tez :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia]