Witam
Potrzebuję drapaka dla małych kotów które mam zamiar wziąć z ulicy. Może być używany.
Lub pomysł na coś taniego do drapania dla kotków.
Czy ktoś ma może na zbyciu?
Z góry dziękuję.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piano pisze:Tylko skąd ten pieniek wziąć i taki żeby się nie przewracał?
Legnica pisze:Wpisz w tytuł miasto,bedzie wiadomo czy konieczna byłaby przesyłka,czy nie.
mikela pisze:piano pisze:Tylko skąd ten pieniek wziąć i taki żeby się nie przewracał?
Z lasu![]()
Żeby się nie przewracał trzeba go przymocować do deski.
Tu masz trochę pomysłów, może Cię coś zainspiruje
viewtopic.php?f=1&t=3818
http://miau.pl/drapaki/
Kurde, chyba też taki moim zrobię, sama się zainspirowałam...
piano pisze:Legnica pisze:Wpisz w tytuł miasto,bedzie wiadomo czy konieczna byłaby przesyłka,czy nie.
Tylko nie wiem jak się wchodzi do edycji tematużeby to zmienić.
piano pisze:Z lasu czyli od jakiegoś leśniczego?
Podobno musi być jakiś ususzony specjalnie? Wszystko wygląda skomplikowanie eh.....
Moj obecny kot drapie wykładzinę w pozycji poziomej i kosz wiklinowy pozycja półpozioma i..... moje nogi w pozycji pionowej
(pewnie wygladają mu drzewiasto)
piano pisze:Dlatego myślę o drapaku zwłaszcza ze względu na nowe małe istoty. One w naturalnym środowisku drzewka drapały i nie wiem czy będą umiały wykładzinę
lub kosz drapać.
mikela pisze:piano pisze:Z lasu czyli od jakiegoś leśniczego?
Podobno musi być jakiś ususzony specjalnie? Wszystko wygląda skomplikowanie eh.....
Moj obecny kot drapie wykładzinę w pozycji poziomej i kosz wiklinowy pozycja półpozioma i..... moje nogi w pozycji pionowej
(pewnie wygladają mu drzewiasto)
Powinien poleżeć trochę w jakimś suchym miejscu, aby wypełzło z niego ewentualne robactwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 84 gości